Mergi direct la conținut »
Raluca Bădulescu stă cu sufletul la gură. Tatăl fiului ei este la Madrid în mijlocul focarului de Covid 19
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Raluca Bădulescu stă cu sufletul la gură. Tatăl fiului ei este la Madrid în mijlocul focarului de Covid 19

Raluca Bădulescu și Vali Pungă s-au despărțit în urmă cu mulți ani însă au continuat să fie la fel de buni prieteni ca atunci când formau un cuplu. Pentru că au un băiat împreună, cei doi obișnuiesc să-și facă împreună vacanțele și să vorbească zilnic la telefon. De când Spania a devenit al doilea focar european al detectării de coronavirus, Raluca stă cu sufletul la gură, căci Vali locuiește de ani buni la Madrid.

De Denisa Macovei,

Pentru a se liniști, atât ea cât și fiul ei, Alex, jurata de la „Bravo ai stil!” are zilnic conversații virtuale cu Vali Pungă, dar și cu membrii ai familiei și prieteni, care îi împărtășesc cum trec ei peste această perioadă în care stau acasă. Cele mai multe discuții le are însă cu tatăl fiului ei, fotomodelul Vali Pungă, care în momentul de față se află în Madrid, acolo unde situația este aproape la fel de gravă ca în Italia.

„Țin legătura cu toată familia mea, cu prietenii mei. Vali (n.r. Vali Pungă), tatăl copilului meu, se află la Madrid, dar vorbim foarte des. Îmi povestește că situația acolo este foarte dificilă, de altfel vedem cu toții la TV, că țara este foarte afectată de această pandemie. Este bine, sănătos, dar are o rutină foarte riguroasă. Are un cățeluș pe care l-a adoptat de aici, din țară, așa că îl plimbă cum este reglementat în această perioadă acolo: doar 30 de metri, în fața blocului. Se conformează regulilor: merge la supermarket, la farmacie. În rest, ziua și-o petrece dezinfectând și făcând curățenie. Suntem sănătoși, optimiști că totul va fi bine”, a continuat Raluca Bădulescu.

S-a apucat de gătit pentru a-și menține o stare bună de spirit

Raluca Bădulescu nu a fost niciodată o împătimită a gătitului, mărturisind în repetate rânduri că doar la pregătitul sandvișurilor poate spune că se pricepe, iar că bucătăria o folosește pe post de dressing. Totuși, de când se află în izolare a învățat să găsească bucuria în orice și chiar își dorește să experimenteze lucruri noi, cum ar fi gătitul. Jurata de la „Bravo, ai stil!” are parte în această perioadă de experiențe plăcute, petrecute acasă, în familie. Vedeta Kanal D povestește cu optimism că tot acest timp petrecut acasă e valorificat la maximum, reușind să găsească bucuria în orice activitate care, în trecut, nu avea atâta însemnătate. „Cred că trebuie să privim cu optimism această perioadă pe care o petrecem în casă, ca pe un timp pe care trebuie să îl folosim în avantajul nostru. Nu am mai petrecut atât de mult timp în familie, și îmi dau seama că ne putem găsi bucuria în lucruri simple: gătim împreună, ne uităm la filme, facem curățenie”, spune Raluca. Deși o știe toată lumea drept o persoană care fuge de bucătărit, Raluca povestește că în tot acest timp a dau frâu imaginației și a experiementat diverse preparate culinare. „

Chiar în acest moment am găsit o rețetă de chec, așa că astăzi (n.r. luni) îmi voi încerca îndeletnicirile de bucătar. Vom vedea dacă va ieși bine”, a adăugat vedeta.

Citeşte şi:

Pariu pe coronavirus. Un investitor american a câștigat 2,6 miliarde de dolari fix înainte de prăbușirea bursei

Prințul Charles a ieșit din autoizolare. Moștenitorul tronului britanic are o stare bună de sănătate

Rona Hartner izolată în Franța de 17 zile. Nu a mai fost la cumpărături de două săptămâni. „Fata mea a rămas la taică-su și practic nu am putut să o recuperez”

RECOMANDĂRI
Ioana Simion și Ilie Năstase s-au căsătorit religios în mare secret. „Am pus condiții!”. Primele imagini
GSP.RO
Ioana Simion și Ilie Năstase s-au căsătorit religios în mare secret. „Am pus condiții!”. Primele imagini
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
Close
Închide
  Close