Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Raluca Zenga și-a aniversat ziua de naștere fără soț. Cum a petrecut în Dubai

Raluca Zenga și-a aniversat ziua de naștere fără soț. Cum a petrecut în Dubai

Raluca Zenga și-a aniversat ziua de naștere în Dubai și a avut parte de surprize de proporții din partea apropiaților. Din păcate, soțul nu i-a fost aproape, însă cei doi se vor întâlni în curând.

De Livia Lixandru,

În fiecare an de ziua ei, Raluca se serbează că o prințesă. De această dată, cea mai pasionată călătoare a primit 4 torturi și multe cadouri, a petrecut în compania celor mai bune prietene din Dubai și s-a simțit minunat când cu toți au complotat pentru ziua ei de naștere.

Walter Zenga, celebrul antrenor italian i-a făcut din nou o surpriză frumoasei sale soții, o brățară Chopard și cercei cu steluțe, simbolurile ei preferate.

„A fost o zi de naștere pe care mi-o voi aminti cu drag! Prietenele mele m-au sărbătorit mai multe zile la rând, am avut 4 torturi și m-am bucurat de fiecare în parte, pentru că ador dulciurile și ciocolată. Sărbătoresc și cu soțul meu, când vine în Dubai.

Acum este cu treaba în Italia, dar mi-a luat deja cadoul, o să îl văd live când vine acasă. Copiii mi-au fost alături că de obicei, am ieșit și cu ei la masă și ne-am bucurat împreună. E atât de frumos în Dubai, încât aproape orice zi e că o sărbătoare!”, povestește Raluca Zenga.

Close
Închide
  Close