Mergi direct la conținut »
Răspunsul lui Cătălin Cazacu când a fost întrebat despre femeile de la Ferma, care se ceartă pentru el
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Răspunsul lui Cătălin Cazacu când a fost întrebat despre femeile de la Ferma, care se ceartă pentru el

Răspunsul lui Cătălin Cazacu când a fost întrebat despre femeile de la Ferma, care se ceartă pentru el

Cătălin Cazacu a devenit mărul discordiei la show-ul Ferma, de la Pro TV. Întrebat despre vedetele care se ceartă din cauza lui, sportivul a avut un răspuns tranșant.

De Dana Aramă,

 

Cătălin Cazacu a ajuns subiect de discuție la emisiunea Ferma, transmisă de Pro TV, acolo unde Brigitte Năstase, aflată în competiție cu Claudia Pavel și cu Carmen Negoiță, a mărturisit că toate trei au avut, pe rând, relații cu celebrul motociclist.

Întrebat despre disputele care se duc la emisiunea respectivă din cauza lui, Cătălin Cazacu a replicat imediat.

„Nu ştiu despre ce vorbeşti, dar la mine acasă pot să spun că este foarte linişte momentan”, a spus Cătălin Cazacu pentru click.ro.

Sportivul a fost extrem de rezervat în declarații și când a fost întrebat dacă iubește în acest moment și dacă locuiește împreună cu cineva:

„Treaba mea, de la pragul uşii mele încolo este doar viaţa mea particulară… Iubesc tot timpul”.

Cătălin Cazacu a mai afirmat că nu regretă niciuna dintre relațiile pe care le-a avut.

„Am o vorbă care spune aşa: îl invidiez pe tata pentru că a întâlnit-o pe mama. N-am regretat nici o relaţie, nu trăiesc cu regrete, e o greşeală să trăieşti cu regrete”.

Citește și: OPINIE | Fostul șef al SIE Claudiu Săftoiu, analiză dură despre apărarea României în caz de război: Fără sprijinul NATO, țara poate ceda în fața forțelor ostile democrației liberale și libertății

 

Close
Închide
  Close