MENIU CAUTĂ

Reacția lui Connect-R după ce soția lui a vorbit despre divorț. „Noi am trecut printr-un episod mai greu”

Distribuie

Connect-R a  explicat care este, de fapt, relația dintre el și soția sa, Misha, după ce aceasta a vorbit despre divorț.

Connect-R este căsătorit cu artista Misha, care de curând a afirmat că și în mariajul lor mai sunt probleme și certuri.

Connect-R, care are o fiică pe nume Maia din căsnicia cu Misha, a fost invitat în platoul emisiunii pe care Mihai Morar o moderează la Antena Stars. Artistul a vorbit despre familia sa și despre ralația cu partenera lui de viață, Misha.

„Noi am trecut printr-un episod mai greu cu Maya, când am uitat complet de noi. Atenţia noastră este îndreptată către Maya. Asta nu înseamnă că noi nu ne iubim. E o iubire mai liniştită, o iubire matură”, a explicat Connect-R.

„Mie mi se pare cea mai frumoasă femeie din lume. Şi nemachiată, şi când se trezeşte, şi cu păr, şi fără păr, şi tunsă zero… Într-ale casei, ale familiei, ea e. Cu meseria şi cu aşa… sunt eu, mai sfătuiesc eu. Ea e mai matură, deşi e mai mică cu aproape 10 ani…

 Cred că ameninţarea cu divorţul vine dintr-o dragoste prea mare sau prea pasională. Dar nu, nu s-a pus problema real niciodată! … O femeie reuşeşte să scoată toţi dracii din tine…

 Noi nu am avut timp efectiv să ne consumăm împrenă dragostea. Noi ne-am cunoscut săptămâna asta, săptămâna cealaltă  rămas însărcinată, s-a născut fata, au început probleme cu fata. Noi nu cred că avem 30 de zile împreună amândoi”, a adăugat artistul.


Citește și: EXCLUSIV | Povestea lui Gheorghe Greaca, fotbalistul poreclit ”Lăutarul”, care încă joacă la 60 de ani. Istorii de la Steaua, CS Târgoviște și Petrolul, cu Valentin Stănescu, Dobrin și strungul de aur!


 

Citește mai multe despre dezvaluiri, Divort și Familie pe Libertatea.

Comentarii