De Livia Lixandru,

Însă, după difuzarea ediției de vineri seara, 20 septembrie, Horia Brenciu a fost criticat dur pentru alegerea uneia dintre concurente. Este vorba chiar despre Adriana Simionescu, fiica cea mica a lui Adi Minune, care a urcat pe scenă la Vocea României și pe care artistul a vrut-o în echipa lui. Mulți dintre fanii emisiunii au fost de părere că adolescenta a falsat.

La 16 ani, Adriana Simionescu a ales să participe la “Vocea României” Adolescenta a fost însoțită de sora ei mai mare, Karmen, fratele său și mama lor.

La scurt timp după prestaţie, au apărut mesaje care susţin că Adriana Simionescu  a falsat.

„Care voce mă Horia? Fata o fi cântând pentru nunți, botezuri și înmormântări însă doar din descrierea videoclipului mi-am putut da seama că are nevoie de mai mult antrenament pentru notele înalte. Nu sunt nici instructor de canto, nici muzician însă în umila mea ureche muzicală, prin care mai urla din cand in cand un Soilwork, Metallica și Silbermond, a sunat ca si cum fata era strânsă de gât de-o mână a divinității, încercând să-i suprime voința de lirism vocal nesaturat“

Horia Brenciu a reacționat imediat, pe contul de socializare. “Hai sa ne reauzim in etapa următoare, de Confruntări! Poate vei avea o surpriza acolo. Oricum, multumesc pentru comentariu”, a scris el.

PSD-PNL aceeași alunecare de teren! Duși cu vorba de două Guverne, oamenii din Cumpăna sunt într-o situație dramatică
Recomandări

PSD-PNL aceeași alunecare de teren! Duși cu vorba de două Guverne, oamenii din Cumpăna sunt într-o situație dramatică

De semenea, primul duo venit pe scena Vocea României l-a ales tot  pe Horia Brenciu ca antrenor, iar Tudor Chirilă a reușit să câștige două dintre cele trei dueluri duse cu ceilalți antrenori pentru vocile care au întors toate scaunele. 

Zece concurenți au reușit să întoarcă scaunele antrenorilor

De-a lungul serii, antrenorii au pariat pe zece noi concurenți. Irina și Tudor merg mai departe cu câte două noi concurente: Cristina Dima și Maria Crăciun, respectiv Andreea Ciotoi și Maria Farcaș, Smiley a câștigat lupta pentru Gabriel Bîscoveanu, Daniela Răduică și Renee Santana, iar Horia îi are de acum în echipă pe Adriana Simionescu, Chris Tapor, Viana și Cristiana Deliu.

Spectacolul vocilor continuă și vinerea viitoare, de la 20:30, când noi concurenți așteaptă să urce pe scenă și să întoarcă scaunele antrenorilor.

Citeşte şi:

„Am încuiat de două ori, am băgat preșul sub ușă să nu mai văd lumină pe holul ăla!”. Confesiunea unui elev din Huși abuzat de preot

Sărăcia nu e o infracțiune, nu-i condamnați pe săraci! Trei reportaje Libertatea stau la baza unui spectacol de teatru regizat de Gianina Cărbunariu la Piatra Neamț

Traian Băsescu a fost colaborator al Securității. Curtea de Apel București a admis acțiunea CNSAS, dar decizia nu este definitivă

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă