MENIU CAUTĂ
19 Iun. 2017 17:51

Reacțiile fanilor după ce au văzut-o pe Andreea Bănică la „Bravo, ai stil”. Blonda a înlocuit-o pe Ilinca Vandici

Distribuie

Reacțiile fanilor după ce au văzut-o pe Andreea Bănică la "Bravo, ai stil". Cântăreața a avut prima sa apariție la cârma emisiunii.

Cântăreața Andreea Bănică este cea care a înlocuit-o pe prezentatoarea de televiziune la cârma emisiunii „Bravo, ai stil”, de la Kanal D. Ilinca Vandici a intrat în concediu prenatal și a avut, în weekend, și petrecerea pentru bebelușul care urmează să vină pe lume.

Luni, 19 iunie, a fost difuzată prima ediție a emisiunii mai sus-menționate în care Andreea Bănică a apărut în calitate de prezentatoare.

 

Reacțiile fanilor după ce au văzut-o pe Andreea Bănică la „Bravo, ai stil”. Comentarii negative

După ce Andreea Bănică și-a făcut apariția la „Bravo, ai stil” în calitate de prezentatoare, fanii au reacționat imediat. cele mai multe dintre mesajele acestora nu sunt deloc plăcute pentru cântăreață.

„Este insuportabilă, din păcate! Mulți telespectatori vor renunța să vă mai urmarească din cauza sclifoselilor acestei doamne! Iar stilată nu mi s-a părut niciodată! Ar trebui să se rezume la cântat – este talentată!”, „Ați îngropat emisia cu aceasta silfidă! Una dintre cele mai enervante persoane publice din România!”,

„Sincer, e pe dinafară, nu are nicio treabă cu televiziunea.”, ” Ești groaznică! Lasă-te de prezentare. Vezi-ți de cântat și gata!”, „Nu-mi place cum prezintă Andreea. E stângace comparativ cu Ilinca”, „Cea mai proastă alegere! E ingrozitoare!!!”, „Nu credeam niciodată că voi spune asta, dar: „Îmi plăcea mai mult Ilinca””, au comentat fanii emisiunii pe internet.

Comentarii