Mergi direct la conținut »
Relația incredibilă dintre Mihai Albu și Mihaela Borcea. Ce îi unește pe cei doi are legătură cu foștii lor soți
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Relația incredibilă dintre Mihai Albu și Mihaela Borcea. Ce îi unește pe cei doi are legătură cu foștii lor soți

Relația incredibilă dintre Mihai Albu și Mihaela Borcea. Ce îi unește pe cei doi are legătură cu foștii lor soți

Designerul de pantofi Mihai Albu are o relație extrem de apropiată cu Mihaela Borcea, fosta soție a omului de afaceri Cristi Borcea.

De Dana Aramă,

 

Mihai Albu a cunoscut-o pe Iulia, cu care astăzi nu este deloc în relații cordiale, în 2004 şi după un timp de prietenie cu aceasta, designerul s-a hotărât s-o ceară de soţie, într-un mod demn de o prinţesă.

Nunta a fost splendidă, un amestec rafinat între nou şi vechi. Tortul, dedicaţie specială din partea naşilor Mihaela şi Cristi Borcea, a fost în formă de pantof.

La nunta au cântat mulţi artişti de seamă din România, printre care Călin Geambaşu şi Loredana Groza. La nunta ei, Iulia Albu a purtat pantofi creaţi de Mihai Albu: 3 perechi au fost făcute special pentru ea şi încă 111 pentru invitaţii de la nuntă.

Rochia Iuliei a fost creată de Răzvan Ciobanu, bun prieten cu mirii. Mireasa a purtat o rochie albă cu un corset decorat cu cristale Swarovski şi o trena lungă, franjurată din satin, mătase şi voal.

Mihai Albu și Iulia, care au împreună o fetiță pe nume Mikaela, au divorțat în anul 2013.

În ciuda separării, designerul de pantofi Mihai Albu a rămas în legături foarte strânse cu nașa lui de cununie, Mihaela Borcea, căreia continuă să îi spună nașă.

Cei doi s-au fotografiat împreună la un eveniment care a avut loc recent.

„Cu nășica mea dragă”, a menționat Mihai Albu în dreptul fotografiei în care apare alături de Mihaela Borcea.


Citește și: VIDEO/ Bucureștiul e fericit doar la vedere! Strada Entuziasmului duce la cimitir, iar strada Voioșiei e tare posomorâtă!


 

Close
Închide
  Close