MENIU CAUTĂ
12 Sep. 2014 18:18

RMA – Braşov 2014 | IMAGINI INCENDIARE! Alex Velea şi Antonia, GESTURI TANDRE pe covorul roşu | FOTO

Distribuie

Chiar dacă până acum Antonia s-a ferit să-şi arate burta de gravidă, vineri seara, la Romanian Music Awards, eveniment desfăşurat în Piaţa Sfatului din Braşov, cântăreaţa a purtat o ţinută complet diferită de cele de până acum. Frumoasa iubită a lui Alex Velea a optat pentru o salopetă neagră, din care i se vedea cu uşurinţă burtica.

Alex Velea, extrem de entuziasmat că va deveni tătic, nu şi-a putut ţine mâinile departe de pântecele Antoniei. Cântăreţul a ţinut-o în braţe şi a sărutat-o cu foc în faţa camerelor de filamt şi fanilor extaziaţi.
Romanian Music Awards 2014 (RMA) are loc, şi anul acesta, în Piata Sfatului din Braşov. Evenimentul ce se desfăşoară vineri, 12 septembrie, este organizat de Music Channel. Ajuns la a 12-a ediţie, RMA 2014 are loc cu doar o săptămână înainte de o altă importantă gală de premii – Media Music Awards, desfăşurată, pentru al treilea an consecutiv, în Piaţa Mare din Sibiu. In timp ce la RMA categoriile sunt supuse votului publicului, la MMA, premierea se face pe baza clasamentului difuzarilor radio şi TV, monitorizat de Media Forest
Foto- Dan Bistriţeanu
 

Comentarii