Soția cântărețului a fost cea care a dezvăluit venirea în familie a celui de-al treilea copil al cuplului, o fetiță pe nume Colette, adusă pe lume de o mamă surogat, potrivit mirror.co.uk.

În imaginea publicată de Ayda Field pe Instagram se vedea o mânuță de bebeluș alături de mâinile fraților și părinților lui.

 ”Am păstrat un secret foarte special! Suntem încântați să împărtășim cu voi că avem o fetiță…și să-i urăm bun venit în lume lui Colette (Coco) Josephine Williams! A fost o cale foarte lungă şi dificilă pentru a ajunge aici, acesta fiind motivul pentru care am păstrat acest lucru secret. 

Familiile vin în toate formele și această micuță domnișoară care este din punct de vedere biologic a noastră a fost purtată de o mamă surogat căreia îi vom fi veșnic recunoscători. Suntem fericiți să avem această fetiță în viață și ne simțim binecuvântați că trăim într-o lume care a făcut acest lucru posibil. 

Ca și cu Teddy și Charlie, vă rugăm să-i respectați intimitatea lui Coco și să ne permiteți să creștem în echipa noastră de 5″, a fost mesajul postat de Ayda din partea ei și a lui Robin Williams.

Vezi această postare pe Instagram

I spy with my little eye an extra little hand ? So we have been keeping a very special secret! We are delighted to share with you that we have had a baby girl….welcome to the world Colette (Coco) Josephine Williams!! ?? It has been a very long and difficult path to get here, which is why we have kept it on the down low. Family comes in all forms, and this little lady, who is biologically ours, was carried by an incredible surrogate mother, to whom we will be eternally grateful. We are over the moon to have this beautiful baby girl in our lives and so blessed that we live in a world which makes this possible. As with Teddy and Charlie, we ask that you respect Cocos privacy and allow us to grow into our new team of 5! #TeamWilliams

O postare distribuită de Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) pe

Robbie Williams, în vârstă de 44 de ani, şi Ayda Field, în vârstă de 39 de ani, s-au cunoscut în anul 2006 și s-au căsătorit în anul 2010,  în cadrul unei ceremonii spectaculoase, ce a fost organizată la vila pe care artistul britanic o deţine la Los Angeles.


 

Gigi mână de aur. Becali a câștigat 240 de milioane de euro doar de la FCSB. Marea lui ambiție: „Vreau ca până în 2028 să câștig un miliard de euro din fotbal!”


 

 

Cum și-a dat seama Dan Petrescu că are coronavirus: „S-a întâmplat în primele două zile”
PARTENERI - GSP.RO
Cum și-a dat seama Dan Petrescu că are coronavirus: „S-a întâmplat în primele două zile”
Harta clanurilor interlope din România. Legătura neștiută a lui Liviu Dragnea cu Duduienii și Emi Pian
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Harta clanurilor interlope din România. Legătura neștiută a lui Liviu Dragnea cu Duduienii și Emi Pian
Horoscop 8 august 2020. Capricornii trebuie să se ocupe de familie, să facă ceea ce le face plăcere
HOROSCOP
Horoscop 8 august 2020. Capricornii trebuie să se ocupe de familie, să facă ceea ce le face plăcere