Mergi direct la conținut »
Robbie Williams și-a înfuriat fanii în noaptea de Revelion. Ce gest urât a făcut artistul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Robbie Williams și-a înfuriat fanii în noaptea de Revelion. Ce gest urât a făcut artistul

Robbie Williams și-a înfuriat fanii în noaptea de Revelion. Ce gest urât a făcut artistul

Robbie Williams are milioane de admiratori în lumea întreaga, însă la ultimul său concert, pe care l-a susținut  de Anul Nou, acesta și-a dezamăgit fanii. Și asta, pentru că după ce a dat mâna cu mai mulți oameni prezenți la conert, acesta și-a scos pe scenă un gel antibacterian și și-a dat cu el pe mâini.

Episodul neplăcut a avut loc în timpul concertului ”Robbie Rocks Big Ben Live”, pe care l-a susţinut  de Anul Nou la Westminster Central Hall din Londra.

În timpul piesei ”Auld Lang Syne”, Robbie Williams a coborât în public şi a dat mâna cu mai mulţi fani, dar la revenirea pe scenă şi-a a scos sticluţa de gel antibacterian şi s-a dat pe mâini, părând scârbit de atingerea acestora.

Gestul urât al artistului  n-a fost trecut cu vederea de spectatori, iar imediat au luat cu asalt reţelele de socializare postând comentarii dure la adresa artistului sau cu instantanee cu „fața scârbită a acestuia”.

 

Close
Închide
  Close