Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Robert De Niro, la 75 de ani, așa cum nu l-ai mai văzut. Cu barbă albă și părul lung | FOTO

Robert De Niro, la 75 de ani, așa cum nu l-ai mai văzut. Cu barbă albă și părul lung | FOTO

Renumitul actor american Robert de Niro are un look total diferit față de cum îl știu admiratorii săi din toată lumea. Starul hollywoodian Robert de Niro a fost surprins pe străzile din new York. Look-ul celebrului actor, astăzi în vârstă de 75 de ani, a atras imediat atenția. Robert De Niro are un look total diferit de cel pe care i-l știu admiratorii săi. Trecerea anilor și-a pus amprenta și pe legendarul star. În fotografii, Robert De Niro apare cu o barbă mare și albă și cu părul mult mai lung decât îl poartă de obicei. Este foarte probabil ca transformarea starului hollywoodian să fie una specială pentru un posibil rol.

De Dana Aramă,

Robert de Niro este un actor, regizor și producător american, dublu câștigător al premiului Oscar. Este considerat ca unul dintre cei mai mari si mai influenți actori din toate timpurile, având la activ roluri în peste 90 de filme, multe dintre acestea cu mare succes la public. În plan personal, Robert de Niro s-a căsătorit, în anul 1976, cu Diahnne Abbott. De Niro și Diahnne Abbott au divorțat în anul 1988. În anul 1997, Robert De Niro s-a căsătorit cu Grace Hightowe. Cuplul s-a separat în anul 1999. Starul are 6 copii.

FOTO: Hepta


Citește și: VIDEO. Dragnea, despre atacul Gabrielei Firea: ”Încerc să îi înțeleg nemulțumirea, dar e prea mult ca un prefect să devină subiect de discuție de trei ore în CExN”


 

Close
Închide
  Close