De Dana Aramă,

Roberto Alagna afirmă răspicat că acuzaţiile de violenţă domestică pe care fosta sa parteneră de scenă, dar şi de viaţă i le-a adus nu au nicio bază reală.
„Acuzaţiile de violenţă conjugală publicate într-un articol apărut recent în The Independent şi care au fost preluate intens de presa din toată lumea sunt fără fundament şi defăimătoare. Din acest moment, situaţia este în mâinile avocaţilor”, a precizat Roberto Alagna pe pagina sa de Facebook.
Tenorul a ţinut să menţioneze şi faptul că avocaţii săi vor acţiona în acest caz atât în Franţa, cât şi în Marea Britanie.
Marea soprană Angela Gheorghiu a declarat într-un interviu acordat publicaţiei „The Independent” că a fost victima violenţei domestice timp de mai mulţi ani şi că fostul ei soţ a fost violent cu ea chiar în faţa familiei ei.
„Sunt lucruri pe care le accepţi în viaţă de la bărbatul tău, dar nu am vrut să continuu să trăiesc cu ideea că bărbatul de lângă mine este violent. Basta! Am spus tot ce puteam spune, am făcut tot ce era de făcut, până în ultimul moment. Mi-am spus mie însămi că nu este adevărat, că nu pot accepta că aşa ceva mi se întâmplă… acum accept şi gata. Un asemenea om nu se va schimba niciodată”, a afirmat Angela Gheorghiu
„Era violent şi în faţa familiei mele şi în faţa familiei lui. Eu am trecut prin lucrurile acestea. Este pagina cea mai neagră din povestea vieţii mele. Ani de zile am refuzat să cred, am spus că va fi bine… lucruri pe care ţi le spui mereu. Dar este ca o boală. Chiar dacă eşti cel mai furios om din lume, să îţi loveşti soţia… este imposibil. Să faci asta în faţa tatălui tău, în faţa fratelui tău şi ei să nu spună nimic? Aşa a fost viaţa mea”, a mai spus ea.
Citeşte şi:
ŞOC ÎN LUMEA OPEREI! Angela Gheorghiu, VICTIMA VIOLENŢEI DOMESTICE: „Roberto Alagna M-A LOVIT de faţă cu familia sa”
Angela Gheorghiu a divorţat!


 
 

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile