MENIU CAUTĂ
21 Feb. 2011 17:50

Românca Tatiana Marinescu, pe podium cu iubitul lui Karl Lagerfeld

Distribuie

Românca Tatiana Marinescu, una dintre cele mai bine cotate modele internaţionale, a fost la începutul lunii februarie vedeta celui mai inedit fashion show semnat de renumita companie de ciocolată Lambertz.

 0-336385-tatiana2.jpg

Tatiana a deshis evenimentul numit „Lambertz Monday Night Chocolate and Fashion Show” desfăşurat la Cologne, Germania, eveniment la care au fost prezente o serie de vedete internaţionale precum Dita Von Teese sau Baptiste Giabiconi, iubitul renumitului creator de modă Karl Lagerfeld şi imaginea masculina a unor unor case de moda precum Chanel şi Fendi.

0-336389-tatianasibaptiste.jpg

0-336390-tatianabaptiste.jpgBaptiste a îmbinat cu succes pentru o seară meseria de model cu postura de cântăreţ, meserie în care s-a lansat de când este iubitul celebrului designer, el cântând în cadrul evenimentului, în vreme ce frumoasa româncă a defilat pe podium în uralele celor prezenţi. Tatiana şi Baptiste au avut ocazia să se cunoască mai bine la petrecerea de după eveniment, desfăşurată într-un club din oraş. Frumosul manechin ne-a mărturisit că, deşi este atât de cunsocut, Baptiste  nu are nici un fel de fiţe şi se comportă cât se poate de normal.

„Deşi la ora actuală este unul dintre cei mai căutaţi manechini din lume, Baptiste este un tip normal, jovial, vorbăreţ şi ce m-a frapat, nu are deloc fiţe”, ne-a declarat în exclusivitate Tatiana Marinescu.

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 17 februarie 2019
Comentarii