Mergi direct la conținut »
Ruby, momente grele la Survivor România. Artista a fost dusă de urgență la spital. „Luați-mă de aici!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ruby, momente grele la Survivor România. Artista a fost dusă de urgență la spital. „Luați-mă de aici!”

Ruby, momente grele la Survivor România. Artista a fost dusă de urgență la spital. „Luați-mă de aici!”

Ruby a cedat la Survivor România. Artista a fost transportată de urgență la spital, în toiul nopții, din cauza durerilor cumplite la stomac. Vedeta a cerut să fie luată dintre colegii ei și dusă la medic.

De Livia Lixandru,

Totul s-a petrecut în timpul nopții, iar Ruby a fost transportată la spital cu o barcă. Echipa medicală i-a făcut o injecție, dar din cauza faptului că starea nu i s-a îmbunătățit, Ruby a răms la spital, potrivit Click.

„Nici la spital nu are ce sa îmi facă, nici nicăieri”, a spus aceasta, fiind ajutată de colegele ei din echipa Faimoșilor.

Se pare că Ruby a cedat și a acuzat dureri mari la stomac. Ruby s-a simțit foarte rău pe timpul nopții. Cântăreața face parte din echipa faimoșilor, iar în noaptea precedentă a acuzat dureri insuportabile.

„Doamne, doamne!”, spunea Ruby, rugându-se să îi treacă durerile. „Luați-mă de aici!”, a spus ea disperată, în timpul emisiunii. Artista a fost dusă pe brațe până la o barcă, unde a fost preluată de medici.

Close
Închide
  Close