MENIU CAUTĂ

S-a aflat secretul sacoului roșu purtat de Andreea Esca la prima emisie a Pro TV. Nimeni nu a știu până acum | FOTO

Distribuie

An de an, de 1 Decembrie, Andreea Esca apare la pupitrul ştirilor de la ora 19.00 îmbrăcată în acelaşi sacou roşu, cu guler din catifea neagră.

Celebrul sacou roșu cu care Andreea Esca a deschis emisia Pro TV este păstrat în garderoba prezentatoarei. Este purtat la fiecare 1 Decembrie. Acum s-a aflat ce marcă este această haină care a intrat în istoria televiziunii, potrivit paginademedia.ro

Într-o înregistrare realizată la Pro Tv se poate vedea garderoba Andreei Esca. sacoul roșu se află printre celelalte ținute. Amănuntul pe care nimeni nu-l știa despre respectiva haină este că aceasta este marca Moschino și este păstrat în garderoba binecunoscutei prezentatoare a principalului jurnal de știri de la Pro Tv.

În garderoba Andreeei Esca, hainele sunt aranjate pe zile.

”Celebrul sacou roşu, pe care l-am purtat în prima zi de PRO TV, în ziua lansării, îl cumpărasem cu ceva vreme înainte de 1 decembrie 1995, dar mi s-a părut potrivit pentru prima zi de PRO TV. Mi-a plăcut pentru că era roşu, cu o catifea elegantă la guler şi la buzunare. Se pare că a avut succes şi mi-a purtat noroc. De fapt, ne-a purtat noroc”, declara vedeta la un moment dat.

”Îmi place că acest sacou ne aminteşte tuturor de acea zi de 1 decembrie. A suferit mici modificări. Se mai uzase, eu am mai schimbat măsurile, e un pic «upgradat », să zic aşa. Dar rămâne acelaşi simbol şi poartă cu el anii noştri de PRO TV. Ştie toate poveştile mele. Îmi place roşul. Mă face să mă simt vie, puternică, dinamică, implicată, prezentă”, adăuga Andreea Esca, care are aceeași tunsoare de ani de zile.


Citește și: VIDEO | Reportaj cu arma-n mână. Am testat mitraliera NATO și pistolul pentru luptă urbană


 

Citește mai multe despre pro tv și sacou pe Libertatea.

Comentarii