MENIU CAUTĂ

VIDEO/ Sanda Ladoși se menține cu alergări nocturne. Fitness și atletism după program!

Distribuie

Artista și-a revenit frumos, în ultima perioadă, după ce luase în greutate. Sanda Ladoși se menține cu alergări nocturne și cu mult fitness.

În ultima perioadă mai ales, de când ocupă funcția de director la circ, Sanda Ladoși parcă a renăscut.

Arată la fel de bine ca în tinerețe, iar problemele personale pe care le-a avut (soțul său este cercetat penal), nu par să-și fi pus amprenta asupra sa. Artista pare mereu în formă și are o siluetă de invidiat. Iar kilogramele în plus avute acum ceva ani sunt deja istorie. Cum ziua sa începe dis-de-dimineață și se termină seara, târziu, Sanda Ladoși se menține cu alergări nocturne.

”Probabil e și intern și genetic. Dar și pentru că am grijă să mă mențin, și că fac sport. Merg la fitness și fac altletism, cam de trei ori pe săptămână. De multe ori, ajung după ce vin de birou, pe la opt – nouă seara”, a declarat Sanda Ladoși pentru Libertatea.

Băiatul său face fotbal, fiica acrobații

În familia Sandei Ladoși, sportul pare să ocupe un loc aparte. Cei doi copii ai săi fac multă mișcare, ca și mama lor, de altfel. Băiatul artistei este legitimate la un club de fotbal, iar fiica sa a făcut gimnastică, balet, iar acum se pregătește de acrobații.

”Băiatul meu merge la fotbal. Câteodată îl duce mami, altă data alți părinți cu care ne înțelegem, altădată șoferul. Ne descurcăm, nu e simplu. Avem și  bonă, copii sunt încă mici”, a adăugat vedeta.

Dintre cei doi copii, niciunul nu pare însă să-i calce pe urme, în cee ace privește muzica.

”Doar poate fiică-mea, timid. Băiatul deloc. Eu îmi doresc însă să fac exact ce vor. Îi voi susține în ce vor allege să facă”, a mai spus aceasta.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ O hotărâre mare, mare a unui băiat mic. „Nu mai vreau să plec din țară, vreau să stau cu mamaie” (VIDEO)

Citește mai multe despre atletism, fitness și silueta pe Libertatea.

Comentarii