Biserica Ortodoxă îl prăznuiește în fiecare an, în data de 30 august pe Sfântul Alexandru. Este sărbătoare și în casa lui Cătălin Măruță, care o aniversează pe soția sa, Andra, dar și pe fiul lor, David Alexandru.

Cu această ocazie, Cătălin Măruță le-a făcut urări publice celor doi.

Cătălin Măruță, alături de soția sa, Andra


„De Sfântul Alexandru e mare petrecere la noi acasă. Andra și David sunt sărbătoriții noștri și scriu aici din nou, să știe toată lumea: îi iubesc de nu mai pot! La mulți ani! @marutadavid @andra”, este mesajul transmis de prezentatorul TV.

Cătălin Măruță, alături de fiul său, David

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august același an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan.  Nașii celor doi copii ai cuplului au fost Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj și partenera lui de viață, Ana Maria.

Citeşte şi:

Andra împlinește astăzi 33 de ani. Ce mesaj a transmis artista

Andra, în costum de baie. Una dintre rarele ocazii când se afișează așa!

Zi importantă pentru Andra. Își aniversează fetița

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine