MENIU CAUTĂ
15 Ian. 2016 21:45

Sarcina i-a dat viața peste cap! Valentina Pelinel vorbește deschis despre schimbările cu care se confruntă | EXCLUSIV

Distribuie

De când are confirmarea sarcinii, vedeta a început maratonul curiozităţilor. Şi-a sunat prietenele care au copii, s-a consultat cu mama ei, cu nutriţionistul, cu profesoara de fitness, şi-a cumpărat cărţi, s-a documentat, fiind dornică să facă faţă cu brio noii etape din viaţa ei.
“Slavă Domnului, mă simt excelent şi am aceeaşi activitate ca şi înainte. Singura diferenţă e că mănânc mai mult şi da, am acumulat cam 6 kg, dar e normal”, a declarat, pentru Libertatea, Valentina Pelinel. Este în al doilea trimestru de sarcină, face sport de trei ori pe săptămână sub supravegherea Luminiţei Nicolescu, antrenoarea ei, şi se consideră norocoasă că are parte de o sarcină uşoară.
“Fiind prima sarcină, e o noutate pentru mine şi sunt atentă la posibilele semne pe care mi le poate da corpul”, a adăugat viitoarea mămică. Ritualul de îngrijire a fost adaptat cu noi produse cosmetice, naturale, iar cremele termo pentru masaje au fost eliminate.
“Sunt perfecţionistă. Dacă până acum am avut grijă doar de mine, acum trebuie să mă gândesc întâi la copil”, ne-a mărturisit ea.

Îşi upgradează garderoba

Valentina resimte deja transformările inevitabile ale corpului, o etapă firească de altfel. Încă mă bucur de hainele din garderobă, nu de toate, şi curând îmi voi achiziţiona şi câteva piese speciale pentru graviduţe'.
Pentru bebeluş deocamdată nu a dat startul la shopping. Mai am timp. Va veni şi momentul când voi achiziţiona haine din cele mai mici', a punctat ea.

N-a dormit de emoţie după ce a mişcat fătul

Cel mai palpitant moment pentru Valentina a fost cel în care fătul şi-a făcut simţită prezenţa. Deocamdată dorm ca înainte, în jur de 8 ore pe noapte. Se întâmplă rareori să mă mai trezesc noaptea, dar adorm repejor. O singură noapte nu am dormit, de emoţie, când l-am simţit, pentru prima oară, pe bebe că mişcă', ne-a povestit ea entuziasmată experieţa trăită.

Fuge în America, ca să îşi plătească taxele

Valentina Pelinel a bifat deja o escapadă în Franţa, onorând invitaţia unei prietene. Pentru că sarcina îi permite, viitoarea mămică ajunge şi în America, unde va îmbina utilul cu plăcutul.
Ca rezident american, am datoria să îmi plătesc taxele anual, dar e evident că mă voi şi relaxa, îl voi plimba pe băieţelul meu printre zgârie-nori, am întâlniri cu Mădălina Flusberg, care îmi e şi prietenă, şi parteneră de afaceri. Pentru ultimele două colecţii de bijuterii ale companiei ei sunt imagine, dar şi designer. La New York am mulţi prieteni buni, printre care şi cea care mi-a fost agent mulţi ani şi de-abia aştept să-i revăd', ne-a dezvăluit ea priorităţile.

Comentarii