Mergi direct la conținut »
Schimbare majoră în viața fiicei lui Cristian Boureanu. Ce se petrece cu Ioana
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Schimbare majoră în viața fiicei lui Cristian Boureanu. Ce se petrece cu Ioana

Schimbare majoră în viața fiicei lui Cristian Boureanu. Ce se petrece cu Ioana

Dacă în urmă cu doi ani, Ioana Boureanu era în centrul unui scandal de proporții cu tatăl său, Cristian Boureanu, acum lucrurile s-au așezat pe un făgaș normal pentru aceasta.

De Dana Aramă,

Cristian Boureanu a avut de furcă cu fiica sa, Ioana, din cauza situației precare de la școală a acesteia și a dispariției de acasă, în urmă cu ceva timp. Însă acum lucrurile s-au așezat, iar Ioana Boureanu a făcut o schimbare radicală în viața sa.

Potrivit click.ro, fiica lui Cristian Boureanu, care se pregătește să treacă în clasa a XI-a, s-a mutat singură într-un apartament pe care i l-a închiriat tatăl ei într-o zonă bună a Capitalei. Acolo s-a mutat Ioana Boureanu în urmă cu câteva luni și se gospodărește singură.
”Cristi este mulţumit de Ioana. Fata s-a schimbat şi e mult mai matură, pentru că a învăţat-o cu responsabilităţi. Are grijă de apartamentul pe care i l-a închiriat, face curat, este ordonată, îşi spală şi chiar îşi găteşte. Încă nu îşi câştigă banii singură, tot tatăl ei este cel care îi asigură tot ce are nevoie, însă cu siguranţă în viitor, după ce va termina liceul, va face singură acest pas. Putem spune că acum situaţia este foarte bună”, au declarat surse din anturajul familiei Boureanu pentru click.ro.

Cristian Boureanu, în vârstă de 45 de ani, este un fost politician. A fost căsătorit de două ori. În perioada 2000-2004, Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Irina, mama fiicei lui, Ioana. Ulterior, în perioada 2007-2014, Cristian Boureanu a fost însurat cu fostul model Valentina Pelinel. După divorțul de Valentina Pelinel, Cristian Boureanu a început relația cu Laura Dincă, cea care îi este iubită în prezent.

Kovesi a fost votată procuror-șef de ambasadorii statelor UE
Recomandări

Kovesi a fost votată procuror-șef de ambasadorii statelor UE

Cristian Boureanu a fost implicat în mai multe scandaluri. În 2016, fostul politician Cristian Boureanu a fost în centrul unui mare scandal, după ce și-a agresat fiica în plină stradă. În iunie 2017, Cristian Boureanu a fost protagonistul unui scandal în trafic cu Poliția Rutieră. Atunci, fostul parlamentar Cristian Boureanu a avut o ieşire violentă, după ce şoferul maşinii în care se afla, alături de iubita sa, a fost tras pe dreapta pentru un control.


Citește și: Mihai Șora, despre violențele din Piața Victoriei. „Sunt voci care încearcă să bagatelizeze acțiunea represivă din 10 august”


 

 
 
Close
Închide
  Close