MENIU CAUTĂ

Rihanna are o sosie! Cum arată tânăra de 23 de ani care seamănă perfect cu vedeta | FOTO & VIDEO

Distribuie

Yna Sertalf (23 de ani) este originară din Martinica și a uimit pe toată lumea cu asemănarea cu nimeni alta decât celebra cântăreață Rihanna. Mulți spun despre Yna că pare să fie sora geamănă a divei.

Yna Sertalf locuiește în Franța în prezent. Și afirmă că este un lucru obișnuit ca lumea să o confunde cu Rihanna.

„Sunt Rihanna mai plinuță”, glumește Yna Sertalf despre asemănarea cu renumita artistă internațională.

Tânăra din Martinica a povestit, potrivit diariobasta.com, că până și mama sa a confundat-o cu Rihanna, după ce a văzut-o pe cântăreață într-o revistă: a crezut că este fiica ei.

Yna Sertalf a mărturisit că asemănarea cu Rihanna nu i-a adus doar lucruri bune. Ea susține că din cauza asemănării cu vedeta îi este greu să-și găsească iubit. Este singură de un an și afirmă că toți bărbații care se apropie de ea o fac pentru că sunt convinși că este Rihanna, nicidecum sosia artistei.

„Când ies cu vreun bărbat și acesta vorbește încontinuu despre asemăînarea mea cu Rihanna îmi dau seama că are fantezii cu ea și mă întreb dacă chiar vrea să mă cunoască pe mine cu adevărat”, a explicat Yna Sertalf.

FOTO: Northfoto; Instagram

Citește și: Numele domnitorului român Șerban Cantacuzino a fost înscris pe încărcătoarele armei folosite în atacul din Noua Zeelandă, în care 49 de oameni au fost uciși / FOTO

 

Citește mai multe despre Rihanna pe Libertatea.

Comentarii