Oana Cuzino, adepta unui stil de viață cât mai sănătos, este una dintre cele mai senzuale apariții de pe micile ecrane.

Oana Cuzino, care în anul 2014 se separa de soțul israelian Yoav Stern, este admirată pentru felul în care arată, deși este trecută bine de vârsta de 40 de ani.

Într-un interviu, Oana Cuzino dezvăluia câteva dintre secretele sale de frumusețe și care sunt așa-zisele trucuri la care recurge pentru a arăta cât mai bine și a avea o formă fizică de invidiat.

„Mănânc multe legume și fructe și ador toate condimentele. Am alimente preferate – mere, și mănânc  minimum 5-6 pe zi, de când mă știu. În plus, încă din copilărie, ronțăiam mereu alune de pădure, migdale, sâmburi de caisă, nuci. Evit făina de grâu, întrucât am o oarecare intoleranță la gluten, și prefer hrișcă, ovăzul, quinoa. Merg la un studio de pilates de trei ori pe săptămâna, unde lucrez cu un antrenor personal. La capitolul cosmetice, folosesc și produse și creme din comerț…

 De fapt, nici nu mai pot să mă spăl pe mâini cu alte săpunuri lichide, căci sunt prea agresive pentru pielea mâinilor mele. Mai ales că am rămas încă din facultate cu obiceiul de a mă spăla foarte des pe mâini. Pentru față prefer dermatocosmetice, precum și apa termală, dar și alte produse profesionale, recomandate de cosmeticiana mea”, explica oana Cuzino pentru revista Tango.


Citește și: VIDEO/Poveste de viață. Cristian Dumitrescu a ajuns la vârf, dar s-a întors la rădăcini: din laboratorul secret al IBM, la ograda cu găini!


 

Urmărește-ne pe Google News