De Denisa Macovei,

Dansează de ani buni împreună și par că s-au născut ca să fie parteneri pe ring pentru totdeauna. Cu toate acestea, deși coregrafiile le ies de minune, Cocuța și Boantă se contrează cel mai mult tot în ceea ce privește activitatea profesională:

„Făcând parte pe vremuri din aceeași trupă de dans, mai aveam momente în cuplu, dar nu mai știu exact când am dansat împreună prima dată. Cred că totuși primul solo reprezentativ a fost în momentul în care și-a lansat Delia piesa “Pe aripi de vânt” și a fost invitată în cadrul emisiunii la care lucram atunci și am făcut noi un moment special pe melodie”, a povestit Cocuța, completată imediat de partenerul ei. „Nu mai știu dacă ne-a ieșit din prima, dar cred că ne-am contrat. La dans să vezi cum ne contrăm. Atunci eram oarecum mai la început și cred că nu ne contram atât de mult”, a zis și Bogdan Boantă.

Cocuța: «El nu m-a suportat»

Faptul că acum se mai contrează li se pare firesc însă acum 12 ani nici nu-și imaginau că vor ajunge să colaboreze și mai ales să înființeze împreună o școală de dans. Cei doi coregrafi ne-au mărturisit că, la prima vedere, aveau antipatii unul față de celălalt, antipatii peste care au trecut destul de repede: „El nu m-a suportat”, a spus jurata de la “Îmi place dansul”, întreruptă imediat de Boantă: „Eee, nici ea pe mine. A fost o antipatie oarecum din partea amândurora”.

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații
Recomandări

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații

Pentru cei doi a fost nevoie să se cunoască personal pentru a-și da seama de chimia dintre ei și de faptul că pot face lucruri minunate împreună. „Eu l-am văzut la televizor pe el prima oară, era la „Dansez pentru tine” și am zis că ce enervant este băiatul ăsta, dar când l-am întâlnit în carne și oase mi-a plăcut”, a povestit tânăra. Același discurs l-a avut și Bogdan, care recunoaște că acum nu ar putea vedea viața fără ea: „Mie îmi primă fază nu mi-a plăcut, dar ulterior, într-un timp foarte scurt, după ce am cunoscut-o cu adevărat, ne-am apropiat foarte mult. Mi-am dat seama că nu pot fără ea și uită-te că au trecut 12 ani de atunci”, a povestit și Bogdan Boantă. 

VIDEO: Grigore Alexandru/ FOTO: Dumitru Angelescu 

Citeşte şi:

Iulia Vântur, revedere cu colegii de la Dansez pentru tine. Ce surpriză a avut | VIDEO

Ana Morodan, Teleșpan, Cocuța și Boantă fac show la „Chefi la cuțite”. „Nu știu ce caut aici”

Din trecutul Cocuței, concurenta de la Asia Express. A intrat cu nota 10 la actorie | FOTO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur