Mergi direct la conținut »
Șerban Copoț, Ellie White și Ela Crăciun au preparat înghețată naturală
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Șerban Copoț, Ellie White și Ela Crăciun au preparat înghețată naturală

Șerban Copoț, Ellie White și Ela Crăciun au preparat înghețată naturală

Șerban Copoț, Ellie White și Ela Crăciun au preparat înghețată naturală, fără pic de conservanți Cele patru vedete au transformat fructele și legumele congelate în înghețată apetisantă și hrănitoare pentru copiii lor, cei mici fiind încântați că pot gusta, la orice oră, un desert proaspăt și delicios, făcut  acasă în doar câteva minute.

De Livia Lixandru,

Șerban Copoț, Ellie White și Ela Crăciuns-au distrat pe cinste.  Ela Crăciun i-a preparat fiicei sale, Alesia, înghețată din banane și fructe de pădure. A amestecat fructe de pădure și babane feliate, toate congelate, alături de smântână, rezultând pe loc o cremă răcoritoare și aromată.

Șerban Copoț, Ellie White și Ela Crăciun au făcut înghețată pentru copiii lor

Ellie White a pregătit în acest mod înghețata din pepene galben și mentă. În acest caz, a introdus 300 gr de pepene galben rece, 2 banane feliate și congelate, 280 gr de iaurt grecesc, 100 gr miere, coaja rasă și zeama de la o lămâie și 1 lingură de frunze de mentă tocate. Șerban Copoț l-a răsfățat pe băiatul lui, Tedi, cu o inedită înghețată cu avocado și cacao. Aceasta este realizată din 3 banane feliate și congelate în prealabil, 1 avocado mare și bine copt, 4 lingurițe cacao, 1 cană cu lapte rece, esență de vanilie și 1 vârf de cuțit sare. Rezultatul se poate servi cu frunze de mentă.

Citește și:


Concert anulat pentru preotul Cristian Pomohaci. Primarul din Bistrița, șocat din cauza scandalului sexual în care este implicat părintele


 

Close
Închide
  Close