Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > SERGIU NICOLAESCU şi-a găsit LINIŞTEA! Uite unde a fost depusă URNA CU RĂMĂŞIŢELE REGIZORULUI!

SERGIU NICOLAESCU şi-a găsit LINIŞTEA! Uite unde a fost depusă URNA CU RĂMĂŞIŢELE REGIZORULUI!

"Pe 27 decembrie, urna cu cenuşa soţului meu, regizorul Sergiu Nicolaescu, a fost înhumată la Cimitirul Bellu Militar, în locul de veci pe care l-am amenajat pentru el", se arată în comunicatul remis mediafax.ro.

De Geo Berciu,

Dana Nicolaescu mai spune că, în perioada 24 – 26 ianuarie, Fundaţia Sergiu Nicolaescu şi Uniunea Cineaştilor din România (UCIN) vor organiza în memoria lui Sergiu Nicolaescu un eveniment intitulat „Sergiu. Ianuarie. În fiecare an”.

Evenimentul va avea loc la Cinema Studio din Capitală şi va include vernisajul unei expoziţii de fotografii, precum şi proiecţii speciale cu filme de şi despre Sergiu Nicolaescu.

Sergiu Nicolaescu a decedat pe 3 ianuarie 2013, la vârsta de 82 de ani, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, au anunţat atunci reprezentanţii Spitalului Elias din Capitală, unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012. Moartea lui a fost însoţită de un imens scandal, opinia publică fiind revoltată de hotărârea soţiei regizorului de a-i incinera trupul.
Foto: Vlad Chirea

Close
Închide
  Close