MENIU CAUTĂ
25 Mai. 2012 19:13

Sfaturi pentru Mandinga de la vedete şi cititori. Uite cum puteţi câştiga la Eurovision!

Distribuie

Să-şi odihnească bine vocea

Benone Sinulescu o sfătuieşte pe Elena să- şi odihnească vocea înaintea concursului. “Ar trebui să doarmă şi apoi să urce pe scenă la trei-patru ore după ce s-a trezit. Nu e bine nici să dea toată vocea din prima, că apoi oboseşte şi riscă să o ia pe lângă melodie”.

Să se îmbrace cât mai sexy

Deşi spune că nu au prea multe de făcut, pentru că au tot ce le trebuie, Bianca Drăguşanu are o sugestie pentru Elena: Are un corp frumos şi trebuie să-l scoată în evidenţă. Pe lângă o atitudine pozitivă, Elena să adopte şi o ţinută sexy'.

Îi recomandă o rochie scurtă

Cătălin Botezatu: Elena este minionă, de aceea îi recomand o rochie vaporoasă, scurtă, sexy. Obligatoriu trebuie să poarte încălţămine cu tocuri înalte, care să-i pună în evidenţă picioarele frumoase. De asemenea, ar fi bine să îşi lase părul desfăcut şi să-şi facă bucle'.

Concentrare maximă pe scenă

Nico: Să cânte bine, asta e cel mai important! Nu ştiu cum numai la români sunt probleme tehnice! Iar dacă se repetă faza cu casca, Elena ar trebui să se concentreze, sonorizarea în sală e bestială!'.

Să simtă bine ritmul muzicii

Ozana Barabancea: Elena ar trebui să-şi dezvolte auzul propriu, nu să se bazeze doar pe reacţia monitoarelor şi a căştilor. Trebuie să înveţe să se asculte ea pe ea, să simtă ritmul în interior, să fie propriul ei mixer'.

Fiţi voi înşivă, fiţi naturali!

Transmiteţi publicului bucuria voastră de a cânta, de a trăi, restul vine de la sine. Fiţi voi înşivă, fiţi naturali!', le transmite Mihai Morar celor de la Mandinga. El e de părere că anul acesta avem cea mai bună reprezentare a României de până acum la acest concurs.

Atenţie mare la machiaj

Mirela Vescan, make- up artist: Elenei i-aş recomanda un machiaj mai modern, cu buze corai, luminoase, cu un fard de obraz coral, cu pudră fină, luminoasă peste blush şi ochii să fie alungiţi, cu machiaj colorat, dacă se poate să evite fardul negru'.

Uite ce le recomandă cititorii Libertăţii

  • Ioana Niţulescu, 56 de ani, tipograf: Trebuie să fie cât mai sexy, ca să impresioneze. Să poarte ceva transparent, iar băieţii să danseze mai mult pe lângă ea'.
  • Angelica Eftene, 35 de ani, vânzătoare: Eu i- aş fi îmbrăcat în căluşari pe cei de culoare din trupă. Trebuie să aibă tricolorul pe scenă, să ştie că sunt reprezentanţii noştri'.
  • Cristian Mărgean, 29 de ani, taximetrist: Ar trebui să verifice dacă îi merge casca bine înainte să urce pe scenă, să nu mai aibă probleme cu ea. Mai multă atenţie la mişcarea scenică'.
  • Nelu Cosmoţan, 50 de ani, taximetrist: Eu cred că vor convinge dacă Elena ar zâmbi mai mult la cameră, că e tare sexy. Fata asta are pe vino-ncoace'.
  • Nicoleta Zamfir, 60 de ani, pensionară: Să facă spectacol, să danseze până i se rup tocurile. Şi dacă i se rup, să treacă firesc peste asta şi să continue show-ul'.
  • Gheorghe Mihai, 23 de ani, asistent manager: Elena ar trebui să îşi protejeze vocea, ca să cânta mai bine ca data trecută. Poate ar trebui să danseze mai mult'.
  • Marius Câlnău, 24 de ani, broker de asigurări: Coregrafia trebuie modificată. Au nevoie de un adevărat show, nu doar de ce au făcut în semifinală'.
  • Bogdan Melceanu, 29 de ani, administrator: Trupa ar trebui să fie muzicală, nu de papiţoi estetici, cu cimpoaie, acordeoane şi mai ştiu eu ce. Elena să fie sexy'.
  • Nicolas Itic, 38 de ani, barman: Le trebuie un show în spate, un joc de lumini. Iar solista să danseze mai puţin, ca să nu obosească şi să înceapă să gâfâie'.

Coregraf din Los Angeles

Coregraful Anže Škrube, care i-a pregătit pe reprezentanţii României la Eurovision, a zburat 40 de ore din Los Angeles până la Baku, pentru a fi alături de Mandinga. Anže a câştigat numeroase competiţii internaţionale de dans şi coregrafie şi colaborează cu numeroase vedete internaţionale, precum Jennifer Lopez. Anže este mulţumit de prestaţia României şi promite să voteze în finală ţara noastră.
 


 

La Caracal, oraşul unde a copilărit Elena, e febră mare

„Lili, dascălii tăi te susţin!”

Agitaţie mare în Caracal, Olt, oraşul în care s-a născut Elena Ioniţă, solista din trupa Mandinga. Cei mai emoţionaţi susţinători ai lui Lili, aşa cum le plăceau să-i spună frumoasei cântăreţe, sunt profesorii din Şcoala generală şi din liceu. Suntem foarte bucuroşi că am avut- o pe Elena ca elevă. Era o fată cuminte, silitoare şi foarte veselă. Orice s-ar întâmpla la acest concurs, pentru noi ea e învingătoare. Trebuie să ştie că noi o susţinem. Lili, profesorii tăi te susţin!', ne-a declarat Claudia Vanea, diriginta din liceu a vedetei.

Era o elevă de nota 10

Elena Ionescu, una dintre cele mai frumoase voci ale României, a fost un copil înzestrat de mic. Pe lângă faptul că mergea la cursuri de canto, pian şi la festivaluri de muzică populară, solista de la Mandinga nu a neglijat niciodată cartea. Părinţii au susţinut-o foarte mult. Să ştiţi că era o fetiţă silitoare şi învăţa chiar bine. Era un copil de nota 9-10', ne-a declarat Şerban Chioşan, profesorul de fizică din Şcoala generală.

Comentarii