Nu de puține ori, Adela a fost întrebată de internauți cum se descurcă în rolul de mamă a trei copii, soție și om de televiziune.

Prezentatoarea și-a împărțit timpul astfel încât să-și pună copiii pe primul loc și să nu renunțe nici la carieră.

2792568155374860277330399063654333110549925nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Toată treaba nu e să reușești să ÎMPARȚI dragostea în mod egal. Toată treaba e să reușești să ÎNMULȚEȘTI dragostea, atenția, timpul, îmbrățișările în mod egal copiilor tăi.

Căci ei sunt unici și merită TOT. Iar lumea asta mare li se «arată» în functie de cât de mult și deplin au cunoscut dragostea, atenția, îmbrățișările noastre…”, a scris Adela Popescu pe Facebook.

Adela Popescu, detalii din intimitatea cu Radu Vâlcan

Adela Popescu a fost invitată la podcastul „Da Bravo”, găzduit de Mihai Bobonete, unde a vorbit și despre viața intimă cu Radu Vâlcan. Prezentatoarea a răspuns tuturor curiozităților actorului din serialul românesc „Las Fierbinți”.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de mai bine de 10 ani, iar împreună au trei copii. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” nu se ferește să dea detalii din intimitatea cu soțul ei. Mihai Bobonete a avut-o invitată pe Adela la podcastul său „Da Bravo”, unde i-a pus și câteva întrebări incomode.

„Spune-mi și mie, fără să intrăm în detalii picante, aș vrea să știu care este cel mai exotic, neconform, nebunesc loc în care ai făcut dragoste cu Radu”, a întrebat juratul de la „Românii au talent”. „În baia dintr-un aeroport”, a spus Adela Popescu fără să evite nicio secundă răspunsul.

Urmărește-ne pe Google News