De Denisa Macovei,

Teo n-a ascuns niciodată faptul că, după operația de micșorare a stomacului, a cerut ajutorul medicului estetician pentru a corecta mici imperfecțiuni, însă niciodată cu ajutorul bisturiului, ci doar prin intervenții non-invazive. Adică prin injecții cu acid hialuronic sau cu colagen .De o vreme însă, a înlocuit aceste injecții cu suplimente alimentare, care „lucrează” din interior și ajută întregul organism să se păstreze sănătos și tânăr cât mai multă vreme. Prezentatoarea „Teo Show” și „Vrei să fii milionar?” este dependentă în special de suplimentele pentru piele și păr, pe care le folosește cu regularitate. Recunoaște că noptiera ei e plină cu produse care conțin colagen sau alte ingrediente care dau elasticitate pielii și care încetinesc procesul îmbătrânirii.

Nu vrea să fie de nerecunoscut la televizor

De ce a trecut Teo de la tratamentele efectuate în clinicile medicilor esteticieni la administrarea de pastile, în condițiile în care cele dintâi au efecte imediate și garantate? Spune că se teme că prea multe astfel de proceduri – injecții, adică – îi pot transforma chipul și o pot face de nerecunoscut la televizor. Prin urmare, le face, dar, cum e vorba în popor, „mai răruț, că-i mai drăguț”.

„Nu mi se pare o rușine să vii din când în când să-ți faci o hidratare, să-ți faci un masaj, nu mi se pare vreo ilegalitate, atât timp cât este de bun simț. Nu mi-am injectat niciodată cine știe ce, ca să apar altă persoană și de nerecunoscut la televizor”, ne-a declarat ea.

Citeşte şi:

Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu iubita fiului ei. Ayan are o relație cu o tânără cu trei ani mai mare ca el

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine