MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

Şi-a ISPĂŞIT condamnarea pentru UCIDEREA lui MICHAEL JACKSON, iar acum A IEŞIT DIN ÎNCHISOARE! Iată cât de rău arată CONRAD MURRAY, după ce A FĂCUT PUŞCĂRIE! VIDEO

Distribuie

Conrad Murray a fost surprins de jurnaliştii site-ului de ştiri mondene TMZ, la câteva zile de la ieşirea din închisoare, unde a stat 2 ani de zile, fiind considerat responsbil de moartea lui Michael Jackson. Dacă în trecut, medicul, care recent a declarat că îşi doreşte să profeseze în continuare era mai corpolent, în prezent acesta cântăreşte cu câteva kilograme mai puţin şi are părul grizonat.
Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009 la vârsta de 50 de ani din cauza unei supradoze de propofol, un anestezic puternic pe care starul american îl utiliza pe post de somnifer cu complicitatea medicului său, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat „This Is It Tour”, care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la Londra. Cel care a fost considerat vinovat de către magistraţi pentru moartea megastarului a fost Conrad Murray, condamnat la închisoare.
Conrad Murray, care era medicul personal al lui Michael Jackson, a recunoscut că i-a administrat cântăreţului medicamentul propofol în dimineaţa zilei în care starul a murit, dar şi pe parcursul lunilor precedente.

Conrad Murray is Out of Jail! – Watch More Celebrity Videos or Subscribe  

 

Citește mai multe despre Michael Jackson pe Libertatea.

Comentarii