Mergi direct la conținut »
Silueta fără reproș a Corneliei Catanga după ce a slăbit. Arată impecabil
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Silueta fără reproș a Corneliei Catanga după ce a slăbit. Arată impecabil

În cele mai recente fotografii se observă foarte bine noua siluetă a cunoscutei interprete de muzică lăutărească Cornelia Catanga.

De Dana Aramă,

Transformarea fizică prin care a trecut Cornelia Catanga este spectaculoasă. Aceasta a slăbit peste 20 de kilograme în doar câteva luni.

În cele mai recente imagini apărute pe internet, Cornelia Catanga își afișează noua siluetă, care este impecabilă.

Imaginile cu Cornelia Catanga îmbrăcată într-o rochie de seară foarte strâsnă pe trup au fost date publicității de creatoare de modă Sonia Trifan. De altfel ea este cea care a creat ținuta cu care Cornelia catanga apare în imaginile respective.


„Cea mai frumoasă apariție de la Agenția Vip!  Cornelia Catanga, cu o siluetă de invidiat pusă in evidență de cea mai nouă creația a mea.  Mulțumesc din toată inima!!!!!”, a notat Sonia Trifan în dreptul imaginilor.

Cornelia Catanga este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică de petrecere din țara noastră. Cornelia Catanga este căsătorită cu Aurel Pădureanu. Cei doi au împreună un băiat, Alexandru, în vârstă de 23 de ani.

Citește și: OPINIE | Deși ministrul Sorina Pintea spune că pacienții vor plăti mai puțin, bolnavii rămân la mâna spitalelor private, dacă vor condiții mai bune

Close
Închide
  Close