De Andreea Romaniuc Archip,

Gina Pistol a plecat pe “Drumul Comorilor” cu două geamantane ticsite de haine, cosmetice și alte lucruri indispensabile pentru o femeie, dar și împăcată cu gândul că hrana nu va mai fi aceeași cu care și-a obișnuit organismul în viața de zi cu zi. Are deja experiență din sezoanele trecute ale show-ului “Asia Express”, când a trebuit să se adapteze noilor condiții de trai. “În ceea ce privește mâncarea, nu sunt foarte pretențioasă, dar în «Asia Express» este destul de greu să ții vreo dietă sau să ai un program de mese fix”, a declarat, pentru Libertatea, Gina Pistol.

A făcut cură de fructe

Ca să nu își pună în pericol formele de invidiat, prezentatoarea TV a decis să renunțe complet la meniul propus pentru prima masă a zilei. “În primele două sezoane preferam să mănânc doar fructe la micul dejun, pentru că majoritatea pregăteau doar mâncare gătită, cu sosuri, mâncare destul de grea pentru prima oră a dimineții. Și adevărata masă, pentru noi, cei din echipă, era abia seara, când ajungeam la hotel, dar nu vă imaginați că ne răsfățam cu delicii culinare, ca la «Chefi la cuțite»! (râde). Îmi aduc aminte de cursa prin India, unde mâncam cartofi prăjiți cu iaurt… iar cutia de ton pe care o mai primeam la câteva zile mi se părea pur și simplu aur!”, ne-a povestit vedeta. Gina Pistol este conștientă că va avea parte de lucruri inedite și în Filipine, și în Taiwan: “Sunt sigură că va fi o nouă experiență pe care nu o vom uita prea curând, nici noi, dar cu siguranță nici concurenții”, a adăugat ea.  

Citeşte şi:

Toate investițiile pierdute de România în ultimii ani. De ce ne-au ”sărit” Mercedes, Audi, Volkswagen, Mitsubishi și Bosch

Adrian Coman, românul căsătorit cu un bărbat, poate să voteze. Ministrul de externe a dispus emiterea pașaportului său

Cum și-a salvat un copil frații din ambuscada din Mexic, în care au fost uciși nouă membri ai familiei sale. A mers 23 de kilometri pe jos după ajutor

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.