Dana Nicolaescu a făcut deliciul bătrânelor care au venit la Cercul Militar. Doamnele i-au analizat ţinuta, asta pentru că nevasta marelui regizor purta un palton alb, dar şi încălţăminte elegantă: cizme din catifea neagră, cu toc cui. “Nu ştiu de ce a ales să poarte alb. Dar ştiţi… şi măicuţele catolice se îmbracă în alb”, a încercat să o scuze Silvia Chifiriuc, soţia fostului premier Petre Roman. Au venit împreună, au adus un bucheţel de flori albe şi au semnat în cartea de omagii, apoi au plecat. Oamenii au fost şi mai supăraţi că n-au putut să-l vadă pe Nicolaescu.
“Cum, domne, să-l ascundă aşa? Noi de ce am mai venit? Nu să-l vedem pentru ultima oară şi să ne luăm «la revedere »? E prea de tot…”, se lamentau la unison câteva bătrâne. Senină şi împăcată cu ideea că a luat decizia cea mai bună, mai tânăra nevastă a regizorului ne-a declarat: “Aşa şi-a dorit el: să nu fie descoperit şi să fie incinerat”. Iolanda, sora de 86 de ani a lui Nicolaescu, a aprobat- o: “Unchiul nostru, general de armată, a fost omul pe care Sergiu l-a adorat. Cum acest unchi şi-a dorit să fie incinerat, Sergiu, fratele meu, şi-a dorit şi el la fel. Aşa că terminaţi cu bazaconiile, nu l-a ars pentru cine ştie ce alte interese”.

Papaiani nu crede că asta a vrut actorul

↑ Sebastian Papaiani a fost afectat de disparţia prietenului său
Cu toate explicaţiile date de rude, marele actor Sebastian Papaiani tot era foarte supărat că sicriul nu a fost descoperit şi că maestrul va fi incinerat: “Lui Sergiu nu i-ar fi plăcut să fie îngropat aşa… ca o cenuşă comunistă! El adora să fie văzut. Cred că şi-ar fi dorit să-l mai privească lumea. Cât despre povestea asta, cu unchiul lui, ţineţi minte: Nicolaescu n-ar fi imitat pe nimeni! Cel puţin aşa cred eu”.
Actriţa Ileana Stana Ionescu n-a vrut să intre în polemici, ci doar să şi-l amintească pe Sergiu Nicolaescu aşa cum era odată: “Un bărbat frumos şi vânjos!”. La catafalcul marelui regizor a venit şi Ion Iliescu. Coborât dintr- o limuzină neagră, fostul preşedinte a zâmbit larg lumii care stătea la coadă pentru priveghi. O doamnă mai că l-a implorat: “Domnu preşedinte, trageţi capacul la sicriu…”.
Printre cei care au mai venit ieri la Cercul Militar s-au numărat şi actorii Mihai Mălaimare, Aimee Iacobescu şi Vladimir Găitan.

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”
GSP.RO

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi