Mergi direct la conținut »
Simona Gherghe, despre viața cu doi copii mici. „Am senzația că și în somn fac ceva”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Simona Gherghe, despre viața cu doi copii mici. „Am senzația că și în somn fac ceva”

Simona Gherghe, despre viața cu doi copii mici. „Am senzația că și în somn fac ceva”

Simona Gherghe a postat un mesaj pe contul de socializare, în care le mărturisește fanilor, cum este viața alături de doi copii mici. Prezentatoarea tv a ținut să precizeze că nu se plânge, dimpotrivă, este o mamă fericită și se bucură din plin de timpul petrecut alături de aceștia.

„Vreți adrenalină pură? Faceți doi copii, unul după altul! ? Practic, n-ai timp să respiri. De multe ori, am senzația că și în somn fac ceva. Și chiar fac: planuri, calcule, îmi fac griji. Mintea mea nu mai apucă să se odihnească. Dar nu mă plâng, nu mă înțelegeți greșit. E senzațional când îi văd pe amândoi în brațele mele, sănătoși și veseli. Secretul e să ai ajutoare. Mama, soțul, o bonă, electrocasnicele…”, a scris Simona Gherghe, pe Instagram.

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din țara noastră. Vedeta s-a căsătorit, în luna mai a anului 2017, cu Răzvan Săndulescu. În aceeași lună a anului 2017 a venit pe lume și fetița cuplului, Ana Georgia. Vedeta a confirmat în data de 29 noiembrie 2018, că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. În data de 9 mai, Simona Gherghe a adus pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel care a primit numele Vlad Ioan.

Citește și

VIDEO/ Lecția de infrastructură. Cărăbuș, primul tramvai mecanizat din România, a fost construit în timp-record, cu capital privat

Close
Închide
  Close