Mergi direct la conținut »
Simona Gherghe, despre eforturile pe care părinții le fac pentru copiii lor. "Fericirea lor nu e acolo"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Simona Gherghe, despre eforturile pe care părinții le fac pentru copiii lor. "Fericirea lor nu e acolo"

Simona Gherghe, despre eforturile pe care părinții le fac pentru copiii lor. „Fericirea lor nu e acolo”

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe a scris un mesaj pe contul său de Facebook în care vorbește despre eforturile pe care părinții le fac pentru copiii lor și despre ce îi face cu adevărat fericiți pe micuți.

De Dana Aramă,

„Alergăm de dimineață până seara, pentru ei, uneori ne luăm și joburi suplimentare, tot pentru ei. Să-i trimitem la o grădiniță mai bună, la o școală mai performanță. Și la cursuri de înot. Și la tenis. Și la engleză. Și cine mai știe pe unde… Dar, de cele mai multe ori, fericirea lor nu e acolo.

E în fiecare clipă în care le suntem alături, la joacă. E în povestea pe care le-o citim seara. În fiecare îmbrățișare. Fericirea lor e într-un singur balon de săpun. Ei, de fapt, vor atât de puțin de la noi… #anageorgia #vladioan #family #mamadedoi #parenting #children #happiness #simonagherghe”, a scris vedeta de televiziune în mediul online.

Mesajul este însoțit de o fotografie în care apare fiica sa, Ana Georgia.

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din țara noastră. Vedeta  s-a căsătorit, în luna mai a anului 2017, cu Răzvan SăndulescuÎn aceeași lună a anului 2017 a venit pe lume și fetița cuplului, Ana Georgia. Vedeta a confirmat în data de 29 noiembrie 2018, că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. În data de 9 mai, Simona Gherghe a adus pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel care a primit numele Vlad Ioan.


Citește și:

La 24 de ani, un maramureșean vrea să candideze la primărie și să schimbe destinul orașului natal: „Rămân în țară orice s-ar întâmpla”. Tânărul candidat promite „în primul rând, apă potabilă și drumuri”

Close
Închide
  Close