Mergi direct la conținut »
Simona Pătruleasa, despre ce a deranjat-o mereu la ea. "Din păcate, rezultatele nu au fost cele dorite"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Simona Pătruleasa, despre ce a deranjat-o mereu la ea. „Din păcate, rezultatele nu au fost cele dorite”

Prezentatoarea de televiziune Simona Pătruleasa a dezvăluit că a recurs la o intervenție pentru a scăpa de o problemă care o deranjează, însă nu a fost mulțumită de rezultat.

De Dana Aramă,

Simona Pătruleasa este considerată una dintre cele mai frumoase apariții de pe micile ecrane de la noi.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru csid.ro, prezentatoarea de televiziune a dezvăluit că există o problemă care la deranjat-o mereu la ea, și anume ceracănele. A încercat să scape de ele printr-o intervenție, însă nu a fost mulțumită de rezultat.

„Am apelat la o intervenţie ca să rezolv o problemă care m-a deranjat mereu: cearcănele. Din păcate, rezultatele nu au fost cele dorite. Am cunoscut-o pe doctoriţa Dana T. care a reuşit să îmbunătăţească situaţia şi mi-a recomandat câteva tratamente non-invazive, care îmi ajuta pielea să arate mai bine”, a declarat Simona Pătruleasa.

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. În vârstă de 43 de ani, Simona Pătruleasa este căsătorită cu Sabin Ivanof și are o fetiță, Ingrid.


Citește și: EXCLUSIV VIDEO/Sindromul Italia, suferința celor dezrădăcinate, desconsiderate, dezamăgite, umilite. Prizonierele durerii caută, la Socola, drumul spre eliberare


 

Close
Închide
  Close