De Andreea Romaniuc Archip,

Simona Pătruleasa se numără printre vedetele care își țin viața personală departe de ochii publicului. Ca în orice mariaj însă, nici în cazul știristei nu a fost totul numai lapte și miere, însă Simona și partenerul ei de viață au reușit să depășească problemele. Un moment greu în mariajul lor a avut loc în urmă cu circa cinci ani, când vedeta, însărcinată în 10 săptămâni, a pierdut fătul, a cărui inimă s-a oprit. Șocul a fost cu atât mai mare cu cât Ingrid avea, la acea vreme, 5 ani. “Atunci a fost cel mai greu, poate mai greu decât atunci când făceam tratamente. Cumva începuserăm să o pregătim pe Ingrid, să îi vorbim… Era foarte micuţă şi a fost dur”, povestea ea ulterior pentru revista VIVA!.

Simona Pătruleasa alături de soț și de fiica lor

În ciuda necazurilor pe care le-au avut de-a lungul timpului, Simona Pătruleasa și soțul său au mers mai departe împreună. “Cred că în orice căsnicie există și momente bune, și momente mai puțin bune, și momente tensionate, se întâmplă tot felul de lucruri. Cred că le-am depășit pentru că așa am simțit, pentru că am comunicat, aveam lucruri în comun și lucruri pe care voiam să le facem împreună în continuare. Nu e un secret anume. Cred că, pur și simplu, depinde dacă cei doi oameni mai au lucruri de făcut împreună și dacă mai simt să fie împreună”, ne-a mărturisit știrista.

A devenit mai înțeleaptă cu vârsta

Simona Pătruleasa

Simona, care pe 17 noiembrie a împlinit 45 de ani, recunoaște că, pe măsură ce s-a maturizat, a reușit să gestioneze mult mai bine lucrurile. “Când eram mai tânără, pe la 20 și ceva de ani, eram așa, mai agitată, mă contraziceam destul de mult”, a recunoscut ea. Apariția lui Sabin în viața ei a fost de bun augur, întrucât, odată cu trecerea timpului, și-a schimbat perspectiva. “Acum, de la o vârstă, de pe la 30 de ani încolo, mi-am dat seama că nici măcar o discuție în contradictoriu nu duce nicăieri și sunt așa destul de pacifistă. Chiar nu îmi plac discuțiile în contradictoriu, cred că lasă fiecare de la el, astfel încât lucrurile să funcționeze și să fie armonie”, a spus, pentru Libertatea, Pătruleasa.

Foto: Sorin Cioponea/  Video: Grigore Alexandru

Citeşte şi:

Dosarul trebuie luat de la zero! Profilerul Poliţiei Române despre cazul băieţului de 11 ani, violat şi găsit mort, în 2004, pe câmpul de lângă Ciolpani: „Acolo nu este un singur autor!”

Directorul DSVSA Harghita: „Ursul avea leziuni interne grave, care ar fi condus în scurt timp la moartea sa”. Ce spune despre acțiunea serviciilor veterinare

Revolta femeilor europene care reinventează tehnologia: “Abia aştept să nu mai fie nevoie de o categorie specială de premii pentru femeile antreprenoare!”

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații