MENIU CAUTĂ
19 Mai. 2013 11:29

SITUAŢIA JENANTĂ în care a fost surprinsă Ana Maria Prodan!

Distribuie

Înainte de a semna prelungirea cu Steaua, Ana Maria Prodan susţinea că pe numele soţului său au venit o mulţime de oferte, care mai de care mai tentante. Printre echipele despre care sexy impresara spunea că se băteau pentru a obţine semnătura lui Reghe se număra şi FK Krasnodar. Numai că, surpriză! Oficialii clubului rus o contrazic pe  Ana Maria Prodan şi neaga orice interes pentru antrenorul celor de la Steaua.
Directorul general Vladimir Khashig a negat că l-ar vrea antrenor pe Laurentiu Reghecampf, ba mai mult, susţine că nici măcar nu a auzit de antrenorul Stelei.

„Am văzut că numele lui Laurenţiu Reghecampf a fost vehiculat, dar nu i-am făcut nicio ofertă. Mai mult, sincer vă spun, chiar nu ştiu cine e acest om”, a declarat Vladimir Khashig, conform ziare.com.

Printre oferte de milioane de euro despre care sexy impresara spunea că au venit pe numele soţului său se afla şi una de la FK Krasnodar.

Reghecampf si-a prelungit acum cateva zile contractul pe inca doi ani cu Steaua pentru un salariu de 300.000 de euro pe sezon.
 
 
 

Citește mai multe despre santaj și Steaua pe Libertatea.

Comentarii