MENIU CAUTĂ
04 Mai. 2018 16:38

Șoc pentru Anamaria Prodan, după moartea mamei sale. „Este lume care vorbește cu mama”

Distribuie

Impresara Anamaria Prodan a dezvăluit ce i se întâmplă după moartea mamei sale, interpreta de muzică populară Ionela Prodan.

Cântăreața de muzică populară Ionela Prodan a încetat din viață în ziua de 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani, în urma unei boli cumplite la pancreas.

Ionela Prodan a fost înmormântată la Cimitirul Bellu din Capitală în data de 19 aprilie. La numai câteva săptămâni de la dispariția mamei sale, Anamaria Prodan a explicat  de ce șoc a avut parte din partea unei femei pe care a întâlnit-o pe stradă chiar ieri seară.

„M-am întâlnit cu o femeie pe stradă şi apoi aceasta a trimis mesaj pe telefonul mamei. Aseară s-a întâmplat. Este lume care vorbeşte cu mama. Sunt oameni care scriu, „Ionela mulţumim pntru ce ai făcut pentru noi”. Relaţia noastră va rămâne întotdeauna.

Când moare un om nu trebuie să fie o nebunie şi un plânset, că nu moare pentru tine, pentru că merge la Dumnezeu. Mai devreme sau mai târziu ne vom întâlni şi acolo. Fiecare om are misiunea sa pe pământ”, a povestit Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni de televiziune.


Citește și: VIDEO | Înregistrări cu șefa TVR, Doina Gradea, despre jurnaliștii Televiziunii publice, publicate de Dragoș Pătraru


 

Comentarii