MENIU CAUTĂ
06 Sep. 2018 22:37

Soția lui Mihai Mitoșeru a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei. Tatăl acesteia a murit cu o lună înainte de nuntă

Distribuie

Soția lui Mihai Mitoșeru a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei, moartea tatălui. Noemi și Mihai Mitoșeru au fost nevoiți să amâne nunta, deși aveau totul pregătit. Bărbatul avea doar 59 de ani.

„Erau toate pregătite, nu mai era nimic de făcut şi cu o lună înainte tatăl meu a plecat în Ceruri. A trebuit să amânăm tot şi nu am mai putut să mai facem. Nu am mai avut starea să facem. A fost ceva fulgerător. M-am împăcat cu gândul acesta, că până acum nu am putut să vorbesc despre asta. Eu nu acceptam lucrul acesta”, a spus Noemi Mitoşeru la „Răi Da’ Buni”.

La scurt timp după moartea tatălui ei, Noemi a făcut și primele declarații. „Sunt devastată, nici nu am cuvinte să spun. Ideea este că omul ăsta a murit cu zile – nici nu pot să vorbesc la trecut despre el. Are 59 de ani şi eu, cu o seară înainte, am vorbit cu el, nici nu… a fost o moarte şocantă şi bruscă! Nu mă aşteptam, plus că om tânăr… nici nu apucase să-şi depună dosarul de pensie. Nu s-a bucurat de bătrâneţea lui, nu a apucat să se bucure de absolut nimic.', a declarat Noemi Mitoşeru în urmă cu un an, pentru Antena Stars.

Citește și

Gabriela Firea, susținută de 24 de consilieri PSD! Au semnat o scrisoare deschisă de susținere a primarului Capitalei

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii