De Andreea Romaniuc Archip,

Sportiva și-a fixat deja principalul obiectiv pentru acest sezon și face tot posibilul să îl îndeplinească.

„Am început pregătirea pentru noul sezon, prima competiție va avea loc în noiembrie. Fiecare competiție, din noiembrie până în aprilie anul viitor, îmi poate aduce puncte pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokio. Mi-aș dori tare mult – și fac tot ce ține de mine, am alături echipa mea, oameni care muncesc zi și noapte – ca eu să ajung acolo. Ar fi a cincea ediție de Jocuri Olimpice pentru mine și ar fi extraordinar să pot ajunge acolo”, ne-a declarat sportiva zilele trecute.

Ana Maria Brânză și Monica Roșu la un eveniment monden

„Copiii am aflat că nu se fac nici pe Facebook, nici pe e-mail, nici la telefon”

Ana Maria Brânză și-a întemeiat o familie în urmă cu 4 ani, însă experimentarea rolului de mamă nu pare a fi o prioritate în viitorul apropiat.

„Momentan, atât eu, cât și soțul meu suntem implicați în activitățile sportive, copiii am aflat că nu se fac pe Facebook, pe e-mail sau la telefon, așadar, când va fi momentul, nu îl vom plănui, dar îl așteptăm cu drag. Soțul meu joacă polo la echipa Clubului Sportiv al Armatei Steaua, iar zilele trecute a fost la Barcelona pentru al doilea turneu de calificare în grupele Champions League”, ne-a spus sportiva.

Pavel Popescu și Ana Maria Brânză s-au căsătorit în 2015

„Viața de familie o trăim în reprize scurte și intense”

Cu programele atât de încărcate, Ana Maria spune că, uneori, se întâmplă ca planurile să le fie date peste cap, însă amândoi s-au obișnuit cu astfel de provocări.

„Viața noastră de familie o trăim în reprize mai scurte și mai intense, sunt avantaje și dezavantaje, trebuie să recunosc, dar noi ne permitem un prânz în mijlocul săptămânii în oraș, ceea ce alți oameni, cu o viață normală, nu își pot permite. Se întâmplă ca la evenimentele speciale din viețile prietenilor noștri să nu fim mereu împreună, dar important este că ne-am întâlnit la nunta noastră, chiar dacă a doua zi el a trebuit să plece în cantonament”, ne-a mai declarat scrimera.

Video: Bogdan Sorocan

Citeşte şi:

Mănușa spadasinei Ana Maria Brânză, vândută cu 12.500 de lei la licitație!

Ana-Maria Brânză susține o fostă colegă să-și îndeplinească visul în Spania. Ziua barmaniță, seara antrenoare de scrimă!

VIDEO | Spadasina Ana-Maria Brânză a făcut schimb de experiență cu jucătoarea de tenis de masă Andreea Dragoman

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite