De Daria Maria Diaconu,

Printre cei care s-au lovit de refuzuri se numără actori precum James McAvoy, Kate Winslet, Priyanka Chopra, Liv Tyler și mulți alții.

James McAvoy – actorul măsoară 1,70 de metri, însă înălțimea sa nu a fost suficientă pentru a-i convinge pe cei care se ocupă de castinguri. „Cum nu sunt un bărbat înalt, de multe ori mi s-a spus că sunt prea scund pentru un rol”, a mărturisit starul pentru cotidianul The Telegraph.

Priyanka Chopra – a fost respinsă la o probă pentru că avea „fizicul nepotrivit”, scrie cotidianul spaniol El Pais. Situația a dus-o pe actriță să-și pună numeroase întrebări: „Trebuie să fiu mai slabă? Trebuie să fiu într-o formă fizică mai bună? E nevoie să am adomenul plin de pătrețele?”.

Henry Cavill – a dat o probă pentru a juca rolul lui James Boond din filmul „Casino Royale”, însă a fost refuzat pentru că era plinuț, după cum a dezvăluit chiar actorul.

Liv Tyler – vedeta a slăbit pentru a juca personajul Aerwen din „Stăpânul inelelor”. După ce a terminat filmările, actrița a luat în greutate, situașie care a redus posibilitatea de a juca în noi proiecte cinematografice. „Nu mi se spunea direct, dar mi se dădea de înțeles să mai slăbesc pentru a juca… Refuz să mă încadrez în canoanele de la Hollywood. pentru restul lumii sunt slabă. Și îmi place cum arăt”, a declarat ea.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Kate Winslet – actrița care a cucerit publicul din toată lumea cu rolul ei din „Titanic”a fost descurajată la începuturile carierei ei. „Când aveam 14 ani, un profesor de teatru mi-a spus că poate să-mi fie bine dacă mă mulțumeam cu roluri de grăsuță”, povestea vedeta într-un interviu. „dar n-am luat în seamă. Nu trebuie să iei în seamăî astfel de lucruri și să mergi înainte”, mai spunea ea.

Jennifer Lawrence – a fost și ea refuzată din cauza aspectului fizic. „Am trecut și eu prin asta. Mi-au spus că mă dau afară dacă nu nu slăbeam destul”, a mărturisit ea pentru revista „Harpers Bazaar”.

Ashley Benson – a cunoscut faima grație serialului „Pretty Little Liars”. În anul 2016, vedeta a dezvăluit că a fost respinsă la castinguri pentru că era „grasă”. „Mulți din industria asta auzim de multe ori că trebuie să slăbim. Nu trebuie să te lași afectat și trebuie să mergi înainte”, a afirmat ea.

FOTO: Hepta

Citeşte şi:

Filmul Colectiv, la al cincilea trofeu! Presa anti-Orban din Budapesta laudă curajul presei române de a lupta cu „canalele de propagandă ale Guvernului”

Ce era Cotroceni înainte să devină locul râvnit de președinți | Despre duhurile și fricile care încă bântuie locul

Directorul DSVSA Harghita: „Ursul avea leziuni interne grave, care ar fi condus în scurt timp la moartea sa”. Ce spune despre acțiunea serviciilor veterinare

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile