MENIU CAUTĂ
17 Sep. 2013 19:31 , de Claudiu Petrisor

Ştefan Bănică, acuzat din nou de agresivitate! Mai ştii ce a răspuns când Dan Negru l-a întrebat direct: „Ai altoit-o pe Mihaela Rădulescu?” | VIDEO

Distribuie

De-a lungul timpului, s-au scris multe articole în presă despre comportamentul violent al lui Ştefan Bănică pe care l-ar fi avut în căsniciile anterioare, iar zvonurile nu au încetat să apară, deşi nu a apărut nici o dovadă clară că artistul ar fi fost violent.

Aceleaşi zvonuri au apărut şi în anii ’90, atunci când se spunea că artistul ar fi lovit-o pe Mihaela Rădulescu, prima sa soţie.  În urmă cu aproape 13 ani, la emisiunea „Academia vedetelor”, moderatoru Dan Negru l-a avut invitat printre alţii şi pe Ştefan Bănică.

„E adevărat că în timpul căsniciei tale cu Mihaela Rădulescu, ai altoit-o?”, l-a întrebat Negru direct pe artist la proba în care regulamentul prevedea ca invitaţii să nu răspundă la întrebări cu „Da” sau „Nu”. Bănică nu a respectat regulamentul emisiunii şi a evitat răspunsul. „E adevărat că ziarele scriu că ai avut ceva cu Andreea Marin?”, l-a chestionat Bănică la rândul său pe Dan Negru.

Vezi AICI cum a reacţionat Bănică în anul 2000! (min 1:08 – 1:51)


Citeşte şi: „ANDREEA MARIN ARUNCĂ BOMBA: „INFIDELIATEA NU ESTE MOTIV DE DIVORŢ, AGRESIVITATEA DA!”

Comentarii