Mergi direct la conținut »
Ștefan Bănică jr nu a avut petrecere de majorat:
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ștefan Bănică jr nu a avut petrecere de majorat: "Eram în armată când am împlinit 18 ani"

Ștefan Bănică jr nu a avut petrecere de majorat: „Eram în armată când am împlinit 18 ani”

Ștefan Bănică jr a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru clasicele concerte de Crăciun pe care le susține an de an, în luna decembrie, la Sala Palatului. Artistul celebrează anul acesta majoratul tradiționalelor spectacole, așa cum nu a putut face la propriul său majorat. La împlinirea a 18 ani, Ștefan Bănică jr nu a reușit să dea nici măcar o petrecere restrânsă.

De Andreea Romaniuc Archip,

La 52 de ani, Ștefan Bănică jr nu-și arată vârsta și reușește să își păstreze spiritul tânăr. Este entuziasmat că se împlinesc 18 ani de când susține celebrele sale concerte din preajma Crăciunului, având spectatori de toate vârstele.

„Anul acesta sărbătorim majoratul concertului de Crăciun. Mulți dintre voi știți despre ce e vorba, pentru că ați trecut prin cea mai frumoasă vârstă dintr-o viață de om, după părerea mea, iar cei care sunt de vârsta asta sau mai mici, vor vedea despre ce e vorba”, ne-a spus el. Așa că l-am provocat să deschidă cutia cu amintiri și să ne spună cum era el la acea vârstă și cum și-a sărbătorit majoratul.

„Eram în armată când am împlinit 18 ani, nu aveam dreptul să votez, pentru că nu aveai ce să votezi pe vremea aceea. Nu a fost petrecere. La 18 ani, exact cum spune unul din cântecele mele, eram cu capul în nori și aveam o grămadă de visuri în buzunar, pe care multe dintre ele mi le-am urmat și cu ajutorul lui Dumnezeu multe mi s-au și împlinit. Și acea stare de la 18 ani încerc să o păstrez tot timpul în mintea și mai ales în inima mea. Eu cred că acolo stă tinerețea unui om, indiferent de vârstă”, a declarat, pentru Libertatea, Ștefan Bănică jr.

Artistul nu a avut parte de vreo petrecere și nici după cele 9 luni petrecute în armată nu s-a bucurat de distracția pierdută. Ulterior, el a intrat în maratonul filmărilor pentru bine-cunoscutul film „Liceenii”, unde a avut rol principal, fiind una dintre cele mai de succes producții.

Foto: Sorin Cioponea/ Video: George Capoeanu

Close
Închide
  Close