MENIU CAUTĂ
16 Aug. 2018 07:00

EXCLUSIV/Stela Enache, declarație emoționantă la nouă ani de când și-a pierdut soțul, pe Florin Bogardo. ”Sufletul meu, te voi iubi mereu”

Distribuie

Azi, unul dintre cei mai mari compozitori de muzică ușoară, Florin Bogardo, ar fi împlinit 76 de ani. În urmă cu 9 ani, cu câteva ore înaintea zilei sale de naștere, artistul s-a stins din viață, destinul despărțindu-l de cea care l-a numit suflet pereche, Stela Enache.

Îndurerată de pierdere, artista nu-l uită pe cel alături de care care a trăit 39 de ani și pe care nu încetează să-l numească  'sufletul ei pereche'.  'Sufletul meu, te-am iubit, te iubesc și te voi iubi mereu!', declară cântăreața.

Povestea de dragoste a celui ce ne-a adus în case 'Ani de Liceu', dar și zeci de alte succese muzicale precum Să nu uităm trandafirii', Un fluture şi o pasăre', Tu eşti primăvara mea' ori  Balada pescăruşilor albaştri' cu Stela Enache a fost una de scenariu de film. S-au cunoscut în luna august, pe data de 17 s-au logodit, a doua zi după ziua sa de naștere (16 august) iar pe 8 septembrie s-au căsătorit.

 Stela Enache l-a numit mereu 'sufletul meu pereche'

Și astăzi, cu greu, artista, căreia cel ce i-a fost soț i-a compus peste 60 de melodii și cu care are doi copii, găsește puterea de vorbi despre marele artist. Însă planul său cel mare, ajutată fiind de Octavian Ursulescu și mulți alți artiști ce au dus mai departe munca defunctului muzician, este să facă la anul, când se vor împlini 10 ani de la prematura dispariție a compozitorului (a fost înmormântat pe 17 august 2009), o gala omagială în care va fi prezentată, pe scena Sălii Palatului moștenirea muzicală a lui Florin Bogardo.

Anul trecut, după 19 ani de pauză, Stela Enache a lansat un dublu CD cu melodii lansate de  Florin Bogardo. Discurile, intitulate 'Ora Cântecului', cuprind integral melodii compuse de Bogardo pentru soția sa.

Zilele acesta Stela Enache se află în turneu, în proiectul concertistic al lui Paul Surugiu 'Fuego', alături de marile artiste ale generației sale Marina Florea, Anastasia Lazariuc și Irina Loghin.

CITESTE SI:VIDEO EXCLUSIV/ Dana Bartzer din nou pe scenă, după aproape 20 de ani! Și-a făcut apariția unde nimeni nu se aștepta!

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla!
Comentarii