Mergi direct la conținut »
Sucul minune cu care a slăbit Viorica de la Clejani. "Și de n-am băut la..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sucul minune cu care a slăbit Viorica de la Clejani. "Și de n-am băut la..."

Sucul minune cu care a slăbit Viorica de la Clejani. „Și de n-am băut la…”

Viorica de la Clejani a scăpat de ceva kilograme în plus în ultima vreme și a explicat cum a făcut.

De Dana Aramă,

Viorica de la Clejani, care a slăbit în ultima perioadă, este o cunoscută cântăreață de muzică de petrecere de la noi. Este căsătorită cu Ioniță de la Clejani, cel care îi este și partener de scenă. Din mariajul lor au rezultat doi copii, Margherita și Fulgy.

În ultima perioadă, Viorica de la Clejani a reușit să slăbească și a făcut-o mai ales pentru că avea probleme de sănătate.

Cântăreața a explicat ce a ajutat-o să scape de kilogramele în plus.

„În ultima perioadă nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau măsuri radicale. Aveam transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncăm oricum.

Am auzit și eu de un suc cu sfeclă rostie, un măr, un morcov, puțină țelină. Și de n-am băut la suc din ăsta!!! Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat un pic alimentația din viața mea”, a spus Viorică de la Clejani.

„Ioniță nu știa că eu obișnuiam să cobor în bucătărie la două noaptea și rupeam frigiderul în două”, a mai spus artista.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV | Cum au petrecut seara Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Mai ceva ca niște adolescenți


 

Close
Închide
  Close