Mergi direct la conținut »
Sunt copii de vedete, dar își câștigă singuri banii! Ce fac moștenitorii din showbiz în vacanțe | FOTO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sunt copii de vedete, dar își câștigă singuri banii! Ce fac moștenitorii din showbiz în vacanțe | FOTO

Sunt copii de vedete, dar își câștigă singuri banii! Ce fac moștenitorii din showbiz în vacanțe | FOTO

Deși părinții lor sunt celebri și au venituri frumoase, mulți dintre copiii vedetelor din showbiz-ul românesc își câștigă singuri banii pe timpul vacanței de vară.

De Dana Aramă,

Mulți dintre copiii vedetelor din showbiz-ul româness renunță la distracțiile și leneveală pe timpul verii pentru a-și face rost de banii de buzunar de care au nevoie, fără să stea pe capul părinților lor celebri.

Fiica Ozanei Barabancea, model pentru colecția mamei sale

 

Astfel, fiica artistei lirice Ozana Barabancea, Gloria, care are 13 ani, își câștigă singură banii de buzunar. Ea a fost model pentru colecția de ii realizată de mama sa.

„Ia Rozănească, Model Gloria Barabancea. Ediţie limitată. Mătase pură! Sofisticată şi specială pentru femei calme, erudite, simandicoase, educate, pretenţioase, feminine şi mai ales iubite. Gloria este cel mai bun manechin. Onorariul ei a fost jumătate din vânzări. O ie costă 600 de lei. Are un sânge rece când vine vorba de bani! Ştii cum negociază?! Ea ne împrumută pe toţi. Cu bănuţii pe care îi strânge îşi cumpără farduri şi adoră călătoriile”, a declarat Ozana Barabancea.

Băiatul Ancăi Țurcașiu, ospătar

Sunt copii de vedete, dar își câștigă singuri banii. Ce fac moștenitorii starurilor din showbiz în vacanțe | FOTO

Cântăreața Anca Țurcașiu, care formează un cuplu de peste 20 de ani, cu medicul stomatolog Cristian Georgescu, are un băiat pe nume Radu, care anul acesta a dat BAC-ul.

Radu nu și-a luat o vacanță, deși ar fi meritat-o din plin, pentru că dorința de a fi independent din punct de vedere financiar este mult mai mare. Ca urmare, fiul binecunoscutei cântărețe s-a dus la mare pentru a se angaja ospătar la o terasă. „De la Bucureşti mi-a spus că vrea să vină să lucreze pentru că e al treilea an în care face asta. Lucrează ca ospatar în cadrul unuia din restaurante”, a declarat Anca Țurcașiu.

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal
Recomandări

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal

Adina Buzatu, ajutată în afaceri de fiica ei

Stilista Adina Buzatu are o fiică pe nume Sara, care s-a arătat interesată de domeniul modei, în care activează mama ei, însă de când era doar o copilă. Adina Buzatu a mărturisit, la un moment dat, că fiica ei, Sara, o ajută la magazine, însă, de asemenea, a mărturisit că nu o plătea prea bine.

Fata fostei soliste de la Mandinga face parte din echipa de dansatoare a mamei ei

În vârstă de 16 ani, Lien, fiica lui Biu Marquetti își petrece vacanța de vară alături de celebra ei mamă, care are contract să cânte la un restaurant din stațiunea Eforie Nord. Adolescenta dansează pe scenă alături de cecelalte tinere din echipa mamei ei.

Rechizitoriu DIICOT: Ce făcea Dincă în timp ce poliţia din Caracal bâjbâia în căutarea Alexandrei, după ce fata a sunat la 112
Recomandări

Rechizitoriu DIICOT: Ce făcea Dincă în timp ce poliţia din Caracal bâjbâia în căutarea Alexandrei, după ce fata a sunat la 112

„E cu mine la Eforie Nord, unde cânt seară de seară. Am avut de ales între un contract în București și unul la mare. Am ales marea pentru că am vrut ca ea să fie într-un mediu cât mai apropiat de cel din Cuba. Stă cu mine, dansează cu mine, alături de fete. Ea mi-a cerut. I-am făcut și costum”, a explicat Biu Marquetti pentru Libertatea.

Adi Minune își ia juniorul cu el la evenimente

Celebrul cântăreț de manele și muzică de petrecere Adi Minune își învață fiul cu munca. Artistul obișnuiește să-l ia pe fiul său, Adrian Junior, la unele spectacole sau evenimente la care participă.

Adrian Junior se descurcă de minune la chitară, astfel că, mergând împreună cu tatăl său la evenimente, reușește să se obișnuiască cu spectacolele și să se se perfecționeze la instrumentul pe care-l practică.

Tanti Anica merge la școală. La 58 de ani, este în clasa a III-a. După o viață chinuită, școala i-a dat un sens și un venit în plus
Recomandări

Tanti Anica merge la școală. La 58 de ani, este în clasa a III-a. După o viață chinuită, școala i-a dat un sens și un venit în plus

Fiul lui Dan Bittman muncește pentru tatăl lui

Alex, unul dintre băieții lui Dan Bittman, își câștigă și el banii singur. Acesta muncește la parcul acvatic al tatălui său. Fiul lui Bittman merge zilnic la complexul de agrement pe care tatăl său l-a amenajat pe marginea unui lac și în care a investit 500.000 de euro. Alex muncește pentru tatăl său și testează toate aparatele puse la dipoziție pentru turiști.

„Acum o să vedem și ce hotărăște mai departe, unde se duce, el vrea management, din câte am înțeles. Alex a învățăt să manipuleze instalațiile de la complex, mă ajută și pe mine și pe mama lui. vara trecută, a lucrat la un bar, muncea și și-a făcut un bănuț. Eu vreau să-i învăț să muncească, să prețuiască banii, să trăiască frumos. Eu niciodată nu am spus că munca e o rușine. Ața i-am educat și pe ei. Nu pot să nu-i dau și lui un salariu pe măsura muncii”, a afirmat Dan Bittman.

Fiica Ioanei Ginghină are propriile venituri

În timp ce mulți copii de vârsta ei iau toate pasiunile doar ca pe o joacă, Ruxy, fiica actorilor Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, are deja primele contracte semnate ca actriță.

„Când vreau să testez dacă își dorește mult un lucru îi spun să dea bani de la ea din pușculiță. Să ne înțelegem. Fiică-mea are bani pentru că a filmat ba la „Lecții de viață”, ba mai dublează și își strânge banii. Noi nu intrăm la banii ei, dar ai să râzi, că de multe ori ajungem să ne împrumutăm la ea. Când nu avem bani scoși de pe card luăm de la ea, iar apoi trebuie să-i dăm mai mult înapoi, că așa e frumos”, a declarat Ioana Ginghină pentru Libertatea.


Un concurent de la „Te vreau lângă mine” a murit. Gabriela Cristea a făcut anunțul în direct TV

Close
Închide
  Close