MENIU CAUTĂ
, de Dana Aramă

SUPERBĂ! DANA ROGOZ şi-a FĂCUT SINGURĂ ROCHIA pe care a purtat-o la BOTEZUL BĂIEŢELULUI ei! | FOTO

Distribuie

Dana Rogoz şi soţul ei şi-au botezat fiul, micuţul şi simpaticul Vlad Luca, în weekend. Naşii băieţelului au fost bunii Adela Popescu şi Radu Vâlcan, buni prieteni ai vedetei.
Ceremonia şi petrecerea au fost aranjate ca la carte. Mămica Dana Rogoz a strălucit la botezul fiului ei, arătând superb într-o rochie lungă şi vaporoasă, de culoare nude.
Actriţa a dezvăluit, pe blogul său, că ţinuta a fost o creaţie proprie.
"Legat de rochie, care a fost foarte lăudată şi vă mulţumesc pentru asta, să ştiti că e o idee de-a mea (căci “creaţie proprie” sună prea pompos). Adică e, de fapt, o fustă din tul elastic (eu mi-am cumpărat materialul) croită aşa cum mi-am dorit, căreia i-am tăiat nişte fasii din material, astfel încât să le pot prinde cum vreau eu. Sunt o mulţime de variante, dar eu în prima parte a zilei am ales să îmi prind acele fâşii în două funde mari, relaxate, pe umeri. Iar pe dedesubt este o jupă din dantela pe care o am de vreun an sau poate mai mult de la un magazin. În talie mi-am pus un cordon de catifea care să lege toată povestea şi să ofere un mix interesant de texturi. Ideea e că m-am simţit excelent în această rochie pe care mi-am făcut-o cu 2 zile înaintea botezului. Cred că mi se potriveşte foarte tare", a mărturisit Dana Rogoz.

„Şi pentru că m-aţi intrebat şi de Radu (heeey, ce îmi place asta!), el şi-a dorit să poarte nişte bretele superbe şi astfel a dezvoltat singur o ţinută cât se poate de drăguţă. Radu are un stil foarte bine definit, eu nu mă bag, căci oricum nu s-ar lasa influenţat prea tare. Ştie întotdeauna foarte clar ce vrea şi nu bâjbaie niciodată aiurea cu orele prin magazine. Aşa că nu întâmplător şi Vlad a purtat în prima parte a zilei bretele, după cum aţi văzut”, a mai spus ea.

Părul este semnat Adela Popescu – am rugat-o să-mi facă o împletitură cum numai ea ştie„, a încheiat dana Rogoz.

Citește mai multe despre Dana Rogoz pe Libertatea.

Comentarii