Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Tatăl Iulianei Marciuc vorbește ÎN PREMIERĂ despre relaţia cu năbădăi a fiicei sale cu Adrian Enache! Iată ce spune despre despărțirea celor doi

Tatăl Iulianei Marciuc vorbește ÎN PREMIERĂ despre relaţia cu năbădăi a fiicei sale cu Adrian Enache! Iată ce spune despre despărțirea celor doi

Povestea de dragoste trăită de Iuliana Marciuc şi Adrian Enache ar putea bate orice scenariu de film indian. Idila lor a debutat în urmă cu 18 ani, pe vremea când amândoi erau căsătoriţi. Cu altcineva. Dacă Iuliana a grăbit divorţul de Remus Posea, solistul a continuat ani buni căsnicia cu Corina, mai mult de dragul fiicei lor, Diana, acum în vârstă de 16 ani, de care tatăl se simte foarte ataşat. În 2006, Iuliana a născut un băieţel, dar a refuzat cu înverşunare să mărturisească cine este tatăl băieţelului ei, David Mihnea, deşi Enache jubila că mai are un copil.

De Păsat Ana Maria,

A plimbat-o cu limuzina în Las Vegas

Surpriza avea să vină în 2009, când solistul s-a decis într-un final să redevină burlac. Numai că, în acea perioadă, Iuliana, aparent sătulă de această poveste clandestină, s-a refugiat în braţele unui grec chipeş, la care a renunţat rapid, la insistenţele eternului ei iubit.
De bucurie că şi-a recuperat marea dragoste a vieţii lui, Adrian Enache s-a mutat cu o parte din bagaje la Iuliana, pentru a-şi creşte împreună băiatul, iar în vara lui 2010 cei doi s-au logodit în Bulgaria. Însă zvonurile despre neînţelegerile dintre ei au persistat, pe motiv că, zic gurile rele, Adrian continuă şi acum să mai înnopteze în apartamentul fostei neveste, unde şi-a lăsat o mare parte din haine. Iar ieri, cârcotaşii susţineau că deja s-au despărţit.
Amuzat, dar şi surprins de cele auzite, Alecu Marciuc, tatăl Iulianei, a “demontat” cu umor povestea despărţirii: “Iuliana şi Adrian sunt în America. El este plecat acolo cu un contract, iar la două săptămâni după ce a ajuns în State, a chemat-o şi pe Iuliana. Adrian a câştigat la ruletă în Las Vegas şi a aşteptat-o cu o limuzină albă, închiriată, exact ca în filme, pentru a-i face o surpriză. Şi ieri am vorbit cu ei, erau în Las Vegas şi urmau să plece în Los Angeles. Cum să se despartă? Nu mă deranjează că nu s-au căsătorit până acum. Îmi cunosc fata, îl cunosc şi pe Adrian. El o divinizează şi sunt mândru că o iubeşte pe fii-mea. Hârtia nu contează”, ne-a spus acesta.

Băieţelul lor e cu bunica la schi

În timp ce părinţii săi, Iuliana şi Adrian Enache, sunt plecaţi în America, David Mihnea (foto) se află cu bunica sa într-o vacanţă la Azuga, pentru a lua lecţii de schi. Cum Iuliana va reveni în ţară pe 12 februarie, micuţul va rămâne în grija bunicilor din partea mamei.
“Iuliana se va întoarce mai devreme în ţară. Va veni singură, întrucât Adrian are un contract cu comunitatea românilor din America pe care trebuie să-l onoreze. David vine sâmbătă de la schi şi o să ne mutăm acasă la Iuliana, ca să stăm cu el ”, ne-a mai spus Alecu Marciuc.

Close
Închide
  Close