Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Teo RESIMTE EFECTELE BOLII GRAVE PE CARE A AVUT-O. Uite CE VA PUNE PE MASĂ DE Sărbători

Teo RESIMTE EFECTELE BOLII GRAVE PE CARE A AVUT-O. Uite CE VA PUNE PE MASĂ DE Sărbători

De Alina Dan,

După mult chin şi speranţe spulberate – atât ale ei, cât şi ale medicilor – Teo a scăpat de boala care îi punea viaţa în pericol.
Însă, de atunci, vedeta de televiziune şi-a schimbat stilul de viaţă, iar acum are mult mai multă grijă în ceea ce priveşte alimentaţia. Chiar şi de Sărbători, când pe masa ei nu vor fi nici cârnaţi, nici piftie sau caltaboşi, ci un meniu sănătos.
„Avem (ea şi fiica sa, Maia – n.r.)o multitudine de obiceiuri. Eu sunt foarte atentă la alimentaţie, deci mâncărurile tradiţional româneşti nu încap în discuţie. Maia nici ea nu este adepta lor. Dar printre altele, obişnuim să facem prăjituri. Nu ne ies însa întotdeauna nemaipomenite, dar le mâncăm pentru că sunt făcute cu dragoste. O altă tradiţie este şi cea a împodobirii bradului, Maia obişnuind să pună decoraţia din vârful bradului,” a povestit Teo Trandafir pentru Replica Vedetelor.
 

 
 
Close
Închide
  Close