Mergi direct la conținut »
Teo Trandafir nu e deloc pregătită ca Maia să-i aducă băieți acasă: "Deocamdată, are alte priorități"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Teo Trandafir nu e deloc pregătită ca Maia să-i aducă băieți acasă: "Deocamdată, are alte priorități"

Teo Trandafir nu e deloc pregătită ca Maia să-i aducă băieți acasă: „Deocamdată, are alte priorități”

Pe Teo Trandafir și pe Maia nu le leagă o relație biologică, ci una mai puternică, susține prezentatoarea TV. Nu sunt doar mamă și fiică, ci și prietene foarte bune. Cu toate acestea, vedeta de la Kanal D nu pare pregătită să accepte că fata ei a crescut și în curând va descoperi iubirea...

De Denisa Macovei,

Mereu autoironică cu privire la vârsta ei, glumind în repetate rânduri pe seama faptului că este de aceeași vârstă cu Tutankamon, Teo Trandafir pare că nu este pregătită să accepte că Maia nu mai este fetița care alerga în jurul ei. Dacă la 15 ani multe domnișoare au cunoscut deja primii fluturi în stomac, Maia nu i-a vorbit lui Teo despre vreun băiat anume, de care să se fi îndrăgostit. „Sunt convinsă că alegerile Maiei vor fi cele corecte și sunt convinsă că o să-mi placă foarte mult băiatul pe care o să-l aducă acasă. Deocamdată, Maia are alte priorități, dar va veni și ziua aceea”, a spus prezentatoarea emisiunii „Vrei să fii milionar?”, cu o oarecare dorință de a opri timpul pe loc și de a o ține pe Maia la vârsta la care e acum.

Teo Trandafir nu e deloc pregătită ca Maia să-i aducă băieți acasă

Petrec în continuare sărbătorile și vacanțele împreună

Chiar dacă Maia și-a făcut o sumedenie de prieteni la liceu, weekendul și sărbătorile le petrece tot împreună cu mama ei, punând colegii pe planul doi.

Close
Închide
  Close