De Geo Berciu,

Cu această ocazie, fostul actor a ţinut să explice şi natura relaţiilor lui cu câinele din film, care părea să fie prietenul cel mai bun al lui. În realitate, câinele-lup era unul special antrenat şi avea gradul de maior în armată.

„Pe Calu, câinele meu din film, îl chema de fapt Kalo”, a povestit Costel Băloiu. „Era un nume unguresc şi în film au vrut să-i zică altfel, dar el nu răspundea decât la Kalo, aşa că nu s-a găsit altă soluţie decât să i se spună Calu. Sincer să fiu, pe mine nu mă asculta deloc, iar de mâncat mânca doar din mâna instructorului său, oricât de mult am vrut eu să mă apropii de el. Era câine de Securitate şi avea grad de maior. El avea 42 kg, eu 31. Ţin minte că la un moment dat, după o zi obositoare, eram şi eu, şi Calu frânţi. Filmam secvenţa cu ghiozdanul. Nu mai putea să-l ia… Eu m-am enervat şi am trântit ghiozdanul. Mi-a spus atunci instructorul să nu mai fac niciodată aşa ceva. L-a luat pe Calu într-un colţ, unde nu era nimeni, i-a făcut un soi de terapie şi după câteva minute era drepţi”, şi-a amintit Pistruiatul într-un interviu pentru taifasuri.ro

Celebritatea câştigată în filmul regizat de Francisc Munteanu în 1973 l-a ajutat pe adolescent să mai primească roluri şi în: „Roşcovanul”, „Nemuritorii” sau „Noi, cei din linia întâi”, însă cariera lui nu s-a îndreptat spre cinematografie. A fost căsătorit de trei ori şi are un băiat, Robert, stabilit în Canada. Deşi mulţi îi prevesteau o carieră răsunătoare pe marele ecran, Costel Băloiu şi-a câştigat pâinea ca şofer de taxi şi de tir.
Citeşte şi: Fata «Pistruiatului», sexy-star în Italia
 

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor